Kirkkojen ovet avautuvat jälleen jumalanpalvelusvieraille

3.6.2020 13.12

Kesäkuu on tuonut lievennyksiä myös seurakuntien ”koronarajoituksiin”. Olet sydämellisesti tervetullut yhteiseen jumalanpalvelukseen su 7.6. alkaen! Siitä eteenkinpäin vietämme lähelle normaalinkaltaisissa olosuhteissa yhteistä juhlaa joka sunnuntai, ellei toisin tiedoteta.

Iloitsemme siitä, että sunnuntaista 7.6. alkaen saamme jälleen viettää messua Limingan kirkossa. Limingan kirkon jumalanpalveluksiin voi osallistua turvavälit huomioon ottaen n. 150 henkilöä. Ketään ei kuitenkaan käännytetä ovelta. Voit ottaa halutessasi oman virsikirjan mukaan messuun tai käyttää nettivirsikirjaa osoitteessa virsikirja.fi. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä istuutuessasi kirkon penkkiin. Saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin mutta muissa talouksissa oleviin pyydämme jättämään vähintään metrin turvavälin.

On hyvä huomioida, että jumalanpalvelukset lähetetään edelleen netin välityksellä. Myös kirkkoherranvirasto on normaaliin tapaan auki. Seurakunnan toiminnassakin kehotamme välttämään lähikontakteja ja huolehtimaan hyvästä hygieniasta. Ehtoollisella huolehdimme erityisen tarkoin hygieniavaatimuksista.

”Hyvä on sen osa, joka ei vaella jumalattomien tavoin, ei astu syntisten teille, ei istu pilkkaajien parissa vaan löytää ilonsa Herran laista, tutkii sitä päivin ja öin. Hän on kuin puu, vetten äärelle istutettu: se antaa hedelmän ajallaan, eivätkä sen lehdet lakastu. Hän menestyy kaikissa toimissaan.” (Psalmista 1).

Hyvää ja siunattua kesää!
Pekka Tuomikoski, kirkkoherra