Tilojen käyttö ja varaaminen
Seurakunnan tiloja voi varata juhlakäyttöön. Varaukset ja lisätiedot kirkkoherranvirastosta.
Tilojen käyttökorvaushinnasto
Ohjeita tilojen käyttäjille
Seurakuntatalon keittiö
- Keittiön laitteita ja astioita saa käyttää
- Keittiön käytöstä vastaavalla on oltava hygieniapassi
- Astioita ei saa lainata vietäväksi seurakuntatalon ulkopuolelle.
Keittiön siivousohje
- Kaikki käytetyt astiat tiskataan ja laitetaan kaappiin
- Uuni, liesi ja muut laitteet puhdistetaan, jos niitä on käytetty
- Roskat ja muut jätteet viedään ulos kierrätyskatokseen
- Leipomon laatikot yms. palautetaan
- Lattiat pestään
- Käytettyjen pöytäliinojen lukumäärä merkitään liinavaatevaraston vihkoon
- Kaikki paikat jätetään vähintäänkin yhtä siistiksi kuin ne olivat ennen käyttöä
- Mikäli astioita tai muuta särkyy tai jotain muuta korjattavaa tai puuttuvaa huomataan, jätetään siitä viesti näkyville keittiöön tai ilmoitetaan kirkkoherranvirastoon, että viat tiedetään korjata.
Salin siivousohje
- Kaikki pöydissä olleet pöytäliinat laitetaan pyykkisäkkiin
- Liinojen lukumäärä merkitään lainausvihkoon
- Pöydät pyyhitään nihkeällä, jos liinoja ei ole käytetty
- Lattialle tippunut ruoka yms. siivotaan pois ja mopataan
- Lattiat lakaistaan tai pyyhitään lastalla
- Pöydät ja tuolit järjestellään
- Vessan roskikset tyhjennetään, tarvittaessa vessat pestään
- Valot ja äänentoisto sammutetaan
- Ovet lukitaan