Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto

Limingan seurakunnassa toimii useampia diakoniatyöntekijöitä. He ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joko sairaanhoitajia tai sosionomeja peruskoulutukseltaan. Jos koet elämäntilanteesi haastavaksi, sinulla on kriisi tai haluat muuten keskustella, voit varata ajan soittamalla diakoniatyöntekijälle. Tapaamisen voi sopia joko toimistolle tai kotiin.

Yhteystiedot:       Heini Karhumaa p. 044 7521 226, kirkonkylä

Sanna Mettovaara p. 044 7521 227, Tupos

Piia Pengerkoski p. 044 7521 243, kirkonkylä

Saavuthan diakonian vastaanotolle ilman flunssaoireita. Jos Sinulla ilmenee vähäisiäkin flunssaoireita, niin soita etukäteen. Vastaanotolla emme kättele.

Taloudellinen avustaminen

Diakoniatyö on varannut pienen summan taloudelliseen avustamiseen vähävaraisille. Pääasiassa avustuksia jaetaan maksusitoumuksina ruoan ostoon. Jos koet tarvitsevasi apua, ota suoraan yhteys diakoniatyöntekijään. Avustushakemukset käsitellään kerran viikossa (keskiviikkoisin) taloudellisen avun tiimissä ja päätöksistä ilmoitetaan hakijoille. Avustuksia ei myönnetä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Kierrätystori

Toiminta jatkuu kun koronarajoitukset sallivat!

Voit hakea kierrätystorilta ilmaiseksi vaatetta, kenkiä, liinavaatteita, leluja, astioita ym.

Voit myös tuoda hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa kiertoon.

Muistathan kasvomaskin, turvavälit ja hyvän käsihygienian tullessasi torille!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai piia.pengerkoski@evl.fi

Koko kansan aamupuuro torstaisin

Toiminta jatkuu kun koronarajoitukset sallivat!

Vapaaehtoiset kattavat Limingan seurakuntatalolle

joka torstai aamu euron aamupalan klo 9.00 - 10.30.

Puurolle ovat tervetulleita kaikki!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai piia.pengerkoski@evl.fi

Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin