Jouluavustus 2020

Limingan kunnan sosiaalipalvelut ja seurakunnan diakoniatyö jakavat yhdessä MLL:n ja SPR:n sekä yksityisten lahjoittamia pieniä taloudellisia avustuksia joulukuun alussa.

Tästä linkistä pääset täyttämään jouluavustushakemuksen.

Voit hakea avustusta, jos asut Limingassa. Päätökset avustusten jakamisesta tehdään yhteistyötiimissä hakemusten perusteella ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Avustuksia on käytettävissä rajallinen määrä, joten hakemuksen jättäminen ei välttämättä oikeuta avustuksen saamiseen.

Täyttämällä lomakkeen suostut siihen, että tietosi tallentuvat jouluavustusrekisteriin.

Rekisterin tiedot poistetaan kun avustukset on jaettu.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto

Limingan seurakunnassa toimii useampia diakoniatyöntekijöitä. He ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joko sairaanhoitajia tai sosionomeja peruskoulutukseltaan. Jos koet elämäntilanteesi haastavaksi, sinulla on kriisi tai haluat muuten keskustella, voit varata ajan soittamalla diakoniatyöntekijälle. Tapaamisen voi sopia joko toimistolle tai kotiin.

Yhteystiedot:       Marika Kamps p. 044 7521 243, kirkonkylä

Heini Karhumaa p. 044 7521 226, kirkonkylä

Sanna Mettovaara p. 040 752 0085, Tupos

Piia Pengerkoski p. 044 7521 237

Saavuthan diakonian vastaanotolle ilman flunssaoireita. Jos Sinulla ilmenee vähäisiäkin flunssaoireita, niin soita etukäteen. Vastaanotolla emme kättele.

Taloudellinen avustaminen

Diakoniatyö on varannut pienen summan taloudelliseen avustamiseen vähävaraisille. Pääasiassa avustuksia jaetaan maksusitoumuksina ruoan ostoon. Jos koet tarvitsevasi apua, ota suoraan yhteys diakoniatyöntekijään. Avustushakemukset käsitellään kerran viikossa (keskiviikkoisin) taloudellisen avun tiimissä ja päätöksistä ilmoitetaan hakijoille. Avustuksia ei enää myönnetä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Kierrätystori

Avoinna

tiistaisin klo 18 - 20 sekä

torstaisin klo 9.30 - 12

Voit hakea kierrätystorilta ilmaiseksi vaatetta, kenkiä, liinavaatteita, leluja, astioita ym.

Voit myös tuoda hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa kiertoon.

Muistathan kasvomaskin, turvavälit ja hyvän käsihygienian tullessasi torille!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai piia.pengerkoski@evl.fi

Ruokajakelu ja euron aamupuuro

Loppuvuoden aamupuurot on peruttu tiukentuneiden korona-rajoitusten vuoksi!

Aamupuurot jatkuvat taas tammikuussa 2021

Vapaaehtoiset kattavat Limingan seurakuntatalolle

joka torstai aamu euron aamupalan klo 9.00 - 10.30.

Puurolle ovat tervetulleita kaikki!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai piia.pengerkoski@evl.fi

Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin