lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille


PÄIVÄ- JA PERHEKERHOT TAUOLLA TOISTAISEKSI. Lastenohjaajat tavoitettavissa puhelimitse, jos jotain mielen päällä. Rohkeasti voi olla yhteyksissä. Seuraa kotisivuja ja some-viestintää. Uusista päätöksistä ilmoitetaan myöhemmin.

 

Koulutielle siunaaminen kirkossa elokuussa

Koulutielle siunaaminen on tänä vuonna elokuussa, muutama päivä ennen koulun alkua.  Laulullisen ja iloisen tilaisuuden kohokohtana on koulutielle siunaaminen.  Ekaluokalla aloittavat saapuvat kirkon etuosaan siunattaviksi kummin, vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen saattamana. Tilaisuudessa myös asiaa liikenneturvallisuudesta. Lämpimästi tervetuloa. Lisätietoa Markku Tölliltä 044 752 1240. 

Päiväkerho

Päiväkerho on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukemista. Lähtökohtana on kasteopetus, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta.

Päiväkerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun ihmeelliseen maailmaan Taivaan Isän sylissä. Kerhon lomassa vietetään tietysti myös eväshetki.

Päiväkerhot ovat 3-5-vuotiaille ja kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa. Halutessaan 5-vuotiaat voivat käydä päiväkerhossa 2 kertaa viikossa. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Kerhomaksu on 24e/lukukausi, seuraavalta sisarukselta 20e.

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä: Tuija Mourujärvi 044-752 1230.

 

 

Palleroparkki

 

Palleroparkki 1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Lapsianne hoitaa seurakunnan lastenohjaajat. Parkissa leikitään, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Se on maksuton ja joka kerralle on erillinen ilmoittautuminen. Parkkiajat ilmoitetaan Limingan seurakunnan nettisivuilla. 

 

PERHEKERHO

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

 

 

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin seurakuntatalolla ja keskiviikkoisin Koti-Pietilässä. (Voit valita perheellenne sopivamman kerhopäivän. Pyrimme tällä tavoin jakamaan kerholaisia kahdelle päivälle, etteivät kerhot paisu liian suuriksi. Koti-Pietilän tilat ovat rajalliset.)

Tupoksen perhekerho klo 9.30-11 keskiviikkoisin Vanamon Olohuoneessa (yläkerta).
 

Kerhot 2018-2019

Kouluikäisten kerhotoimintaa

Ilmoittaudu kouluikäisten kerhotoimintaan. Kerhonohjaajina toimivat nuoret, koulutetut 15-18 -vuotiaat ohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia. Toiminnasta vastaa seurakunnan nuorisotyönohjaaja Maria Pohjola 044-7521236 / maria.pohjola(a)evl.fi.

Kerhot: Kokkikerho 3-5 lk., Puuhakokkikerho 1-3 lk., Ulkoliikuntakerho 3-6 lk., Kokkikerho 2-3 lk., Alatemmeksen pihapelikerho 1-6 lk. ja Omituisten otusten kerho 3-6lk.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen Klikkaa tästä

Syysloman kerhotoimintaa 1-3 -luokkalaisille

Syyslomalla Vanamossa puuhataan kaikenlaista kivaa ja monenlaista mukavaa. Voit ilmoittautua mukaan jokaiselle päivälle tai vain yhdelle päivälle. Kerhoja ohjaa kolme 15-18 -vuotiasta kerhonohjaajaa. Toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Maria Pohjola 044-7521236 maria.pohjola@evl.fi.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen Klikkaa tästä