lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukemista. Lähtökohtana on kasteopetus, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta.

Päiväkerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun ihmeelliseen maailmaan Taivaan Isän sylissä. Kerhon lomassa vietetään tietysti myös eväshetki.

Päiväkerhot ovat 3-5-vuotiaille ja kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa. Halutessaan 5-vuotiaat voivat käydä päiväkerhossa 2 kertaa viikossa. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. 2016-syntynyt lapsi voi aloittaa kerhon syksyllä 2019. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Kerhomaksu on 24e/lukukausi, seuraavalta sisarukselta 20e.

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä: Tuija Mourujärvi 044-752 1230.

Päiväkerhot starttaavat viikolla 36 (3.9. alkaen).

Lapsiparkki

Lapsiparkki 1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Äiti tai isä voi sillä välin käydä asioilla tai nauttia hetken omasta ajasta. Lapsianne hoitaa seurakunnan lastenohjaajat. Lapsiparkissa leikitään, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Parkki on maksuton ja siihen on joka kerralle erillinen ilmoittautuminen. Lapsiparkkiajat ilmoitetaan Limingan seurakunnan nettisivuilla.

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita myös mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsetkin saavat ikätoveriensa seuraa.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin seurakuntatalolla ja keskiviikkoisin Koti-Pietilässä. (Voit käydä tutustumassa molempiin kylän kerhopaikkoihin, mutta tarkoituksena olisi, että valitset sitten kummassa alat käymään, ettei kerhot paisu liian suuriksi.)

Tupoksen perhekerho klo 9.30-11 keskiviikkoisin Vanamon olohuoneessa (yläkerta).

Perhekerhot starttaavat viikolla 36 (4.9. alkaen).

Kerhot 2018-2019

Kouluikäisten kerhotoimintaa

Ilmoittaudu kouluikäisten kerhotoimintaan. Kerhonohjaajina toimivat nuoret, koulutetut 15-18 -vuotiaat ohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia. Toiminnasta vastaa seurakunnan nuorisotyönohjaaja Maria Pohjola 044-7521236 / maria.pohjola(a)evl.fi.

Kerhot: Kokkikerho 3-5 lk., Puuhakokkikerho 1-3 lk., Ulkoliikuntakerho 3-6 lk., Kokkikerho 2-3 lk., Alatemmeksen pihapelikerho 1-6 lk. ja Omituisten otusten kerho 3-6lk.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen Klikkaa tästä

Syysloman kerhotoimintaa 1-3 -luokkalaisille

Syyslomalla Vanamossa puuhataan kaikenlaista kivaa ja monenlaista mukavaa. Voit ilmoittautua mukaan jokaiselle päivälle tai vain yhdelle päivälle. Kerhoja ohjaa kolme 15-18 -vuotiasta kerhonohjaajaa. Toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Maria Pohjola 044-7521236 maria.pohjola@evl.fi.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen Klikkaa tästä