virsinumeroita

Musiikki

Kirkossa musiikkikin voi ylistää Jumalaa. Virsien ja jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Limingan seurakunnassa voi nauttia musiikista osallistumalla yhteislaulutilaisuuksiin ja kirkkokonsertteihin tai musisoimalla kuoroissa ja yhtyeissä itse. Luterilaisen musiikin teologian mukaan musiikki on Jumalan luomislahja ihmiselle.

Haluatko laulaa kuorossa?

Tähdet-kuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-18 srk-talolla. Kuoro on tarkoitettu 1.-6.lk tytöille ja pojille. Kuoroon otetaan uusia laulajia seuraavan kerran syksyllä 2019. Kuoroharjoitukset alkavat ke 4.9.2019.

Celeste – nuorten kuoron harjoitukset keskiviikkosin klo 17-18.15 Limingan kirkossa. Kuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille.

Naiskuoro Minkan harjoitukset keskiviikkosin klo 18.30-20.00 Limingan kirkossa. Kuoro laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan uusia laulajia mukaan, tule rohkeasti paikan päälle katsomaan olisiko naiskuoro sinun uusi harrastuksesi.

Limingan Kirkkolaulajien harjoitukset keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 Limingan srk-talolla. Kuoro on tarkoitettu kaiken ikäisille kuorolaulusta kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antavat:

Mika Kotkaranta p. 044 752 1234 (Tähdet ja Kirkkolaulajat)

Hanna Korri p. 044 752 1242 (Celeste ja Minka)

Lapsikuorolaisia