Tule vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan Limingan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan!

Tällä hetkellä vapaaehtoistoimia tarjolla esim.

Yhteisvastuukeräys 2022 -vapaaehtoisia tapahtuma-avustajiksi ja lipaskerääjiksi.

Avoimet vapaaehtoistehtävät löytyvät Vapaaehtoispankista, jonka kautta pääset myös ilmoittautumaan tehtäviin.

Vapaaehtoispankkiin pääset seuraavan linkin kautta:

Vapaaehtoispankki

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää?

Kun haluat tulla mukaan toteuttamaan toimintaamme tai sinulla on kysyttävää vapaaehtoistoiminnasta,

voit olla yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin,

diakoni Piia Pengerkoskeen p. 044 7521 243, piia.pengerkoski@evl.fi.

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

TULOSSA:

Vapaaehtoisten kiitoskahvit ja yhteislauluja

ma 23.5. klo 18.00 Ilkan laavulla, sateen sattuessa Pappilantuvassa.

Ilmoittaudu mukaan viim. 18.5. Piialle p. 044 7521243 soitto/tekstiviesti tai piia.pengerkoski@evl.fi.

Astu tupaan -illat

Seurakunnan vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tuulettamaan ajatuksia vapaaehtoistoiminnasta!

Seuraavan kerran syksyllä 2022.

Virkistyspäivät ja retket vapaaehtoisille!

Limingan seurakunta haluaa kiittää vapaaehtoisiaan retkien ja virkistyspäivien muodossa. Virkistyshetkiä järjestetään joko omalla porukalla tai Limingan rovastikunnan alueen muiden seurakuntien kanssa yhdessä.

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Vapaaehtoisten kiitosjuhla järjestetään seurakuntatalolla kerran vuodessa.

Vuonna 2021 kiitosjuhlassa pääsimme nauttimaan seurakunnan emännän laittamasta maittavasta päivällisestä, hienosta musiikkiesityksestä sekä työntekijöiden näytelmästä.

Kiitosjuhlan ohjelma vaihtelee vuosittain ja tärkeintä onkin, että vapaaehtoiset ovat saajan osassa ja nauttivat olostaan.

Juhlaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki seurakunnan eri toiminnoissa mukana olevat vapaaehtoiset.