Tule vapaaehtoiseksi

Tervetuloa mukaan Limingan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoispankki

Kun haluat tulla mukaan toteuttamaan toimintaamme tai sinulla on kysyttävää vapaaehtoistoiminnasta,

voit olla myös yhteydessä tämän lomakkeen kautta tai soittamalla vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille, diakoni Piia Pengerkoskelle p. 044 7521 243

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Vapaaehtoisten kiitosjuhla järjestetään seurakuntatalolla

ma 15.11. klo 17.30.

Ohjelmassa mm. päivällinen, musiikkia ja työntekijöiden esittämää ohjelmaa.

Tervetuloa mukaan!

Kutsumme mukaan juhlaan kaikkia seurakunnan eri toiminnoissa olevia vapaaehtoisia viimeisten vuosien varrelta.

Olet sitten esim. satunnaisesti jossain toiminnoissa auttava, säännöllisesti vapaaehtoisena toimiva, luottamushenkilö, partionjohtaja, kerhonvetäjä, marjojen lahjoittaja, kahvinkeittäjä tai jumalanpalvelusryhmässä toimiva, olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 5.11. Piialle p. 044 7521 243 (soitto tai viesti).

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

ASTU TUPAAN -illat

Seurakunnan vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tuulettamaan ajatuksia vapaaehtoistoiminnasta!

Seuraavan kerran keväällä 2022.

Virkistyspäivä vapaaehtoisille!

Limingan rovastikunta järjestää keväisin yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa virkistyspäivän vapaaehtosille!

Päivän toiminnat ja ruokailu ovat maksuttomia.

Lisätietoja seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta saat sähköpostilla: piia.pengerkoski(at)evl.fi

tai puhelimella: 044 752 1243