Tule vapaaehtoiseksi

Voit etsiä vapaaehtoistöitä alla olevasta listasta (www.vapaaehtoistyo.fi)  ja ilmoittautua mukaan reksiteröitymällä.

Voit myös täyttää vapaaehtoisen lomakkeen tästä linkistä ja odottaa yhteydenottoa.

Vapaaehtoistyötästä vastaa seurakunnassa diakoni Piia Pengerkoski p. 044 7521 243

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Marraskuussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut vapaaehtoisten kiitosjuhla. Työntekijät ottavat siinä palvelijan roolin ja tarjoilevat vapaaehtoisille sekä ruumiin ravintoa ruoan muodossa että myös kevyttä mielen ravintoa iloisella ohjelmalla.

Lisätietoja antaa diakoni Piia Pengerkoski p. 044 7521 243 tai piia.pengerkoski(at)evl.fi

Virkistyspäivä vapaaehtoisille!

Limingan rovastikunta järjestää keväisin yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa virkistyspäivän vapaaehtosille!

Päivän toiminnat ja ruokailu ovat maksuttomia.

Lisätietoja seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta saat sähköpostilla: piia.pengerkoski(at)evl.fi

tai puhelimella: 044 752 1243