Tule vapaaehtoiseksi

Voit etsiä vapaaehtoistöitä alla olevasta listasta (www.vapaaehtoistyo.fi)  ja ilmoittautua mukaan reksiteröitymällä.

Voit myös täyttää vapaaehtoisen lomakkeen tästä linkistä ja odottaa yhteydenottoa.

Vapaaehtoistyön koordinoija seurakunnassa on diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

Ulkoilupäivä Tuhkasenjärven partiokämpällä la 7.9.19

Lähde mukaan ulkoilemaan, marjastamaan, nuotiolle istumaan tai vaikka sauvakävelemään, kaikenlainen ulkoilu ja luonnossa oleminen on hyväksi meille!

Ilmoittaudu mukaan 4.9. mennessä marika.kamps(at)evl.fi tai 044 7521 243, jotta osaamme varata tarpeeksi evästä mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvia, makkaraa ym. pientä syötävää.

Voit olla mukana koko päivän tai pistäytyä kahvilla.

Partiokämppä löytyy Paavolantien varresta, n. 10 km 8-tien risteyksestä Paavolaan päin. Käänny oikealle Escurialin jälkeen seuraavasta tienhaarasta ja seuraa "partiopolku"-viittaa.

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Marraskuussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut vapaaehtoisten kiitosjuhla seurakuntatalolla. Työntekijät ottavat siinä palvelijan roolin ja tarjoilevat vapaaehtoisille sekä ruumiin ravintoa ruoan muodossa että myös kevyttä mielen ravintoa iloisella ohjelmalla.

Juhlat pidetään Limingan seurakuntatalolla to 21.11.19  klo 18.00 alkaen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tai marika.kamps(at)evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 044 7521 220.

Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 tai marika.kamps(at)evl.fi

Virkistyspäivä vapaaehtoisille!

Limingan rovastikunta järjestää keväisin yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa virkistyspäivän vapaaehtosille!

Päivän toiminnat ja ruokailu ovat maksuttomia.

Lisätietoja seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta saat sähköpostilla: marika kamps(at)evl.fi

tai puhelimella: Marika Kamps p. 044 752 1243