Tule vapaaehtoiseksi

Voit etsiä vapaaehtoistöitä alla olevasta listasta (www.vapaaehtoistyo.fi)  ja ilmoittautua mukaan reksiteröitymällä.

Voit myös täyttää vapaaehtoisen lomakkeen tästä linkistä ja odottaa yhteydenottoa.

Vapaaehtoistyön koordinoija seurakunnassa on diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243

Vapaaehtoisten virkistystoiminta

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Marraskuussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut vapaaehtoisten kiitosjuhla. Työntekijät ottavat siinä palvelijan roolin ja tarjoilevat vapaaehtoisille sekä ruumiin ravintoa ruoan muodossa että myös kevyttä mielen ravintoa iloisella ohjelmalla.

Syksyn juhla pidetän to 12.11.20 klo 18 alkaen kirkossa!  Seuraa ilmoittelua, tilanne saattaa muuttu nopeastikin!

Juhlassa on tarjolla monenlaista ohjelmaa musiikista nauruun, ruokatarjoilua emme pysty nykytilanteessa järjestämään.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tai marika.kamps(at)evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 044 7521 220.

Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 tai marika.kamps(at)evl.fi

Virkistyspäivä vapaaehtoisille!

Limingan rovastikunta järjestää keväisin yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa virkistyspäivän vapaaehtosille!

Päivän toiminnat ja ruokailu ovat maksuttomia.

Lisätietoja seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta saat sähköpostilla: marika kamps(at)evl.fi

tai puhelimella: Marika Kamps p. 044 752 1243

HUOM: vuoden 2020 päivä on peruttu yleisten rajoitusten vuoksi!