nuoria ruohikolla iloisena

Nuorille

Nuori, tule mukaan!

Seurakuntamme nuorisotyö järjestää monenlaista toimintaa. Tule rohkeasti kokeilemaan kaikkea, mikä kiinnostaa!

Lisää tietoa löydät seurakunnan nuorisotyön omilta sivuilta www.nuorisonurkka.fi.

Varhaisnuorten kerhot

Seurakunta tarjoaa 1.-6. lk lapsille erilaisia kerhoja. Kerhoja pitävät koulutetut 15-18-vuotiaat nuoret kerhonohjaajat. Pääsääntöisesti kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki seurakunnan kerhot ovat maksuttomia.

Kaikille avoin, kaikkien seurakuntalaisten kerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntatalolla 12-15. Kerhossa voi tehdä ensin läksyt, jonka jälkeen tarjotaan mukavaa toimintaa. Kerhossa on välipala.

Kevään 2020 uusiin kerhoihin on ilmoittautuminen käynnissä! Kerhot alkavat ke 22.1.

Junnukerho 1.-3. lk keskiviikkoisin 16-17 Koti-Pietilässä

Luovakerho 3.-6. lk keskiviikkoisin 17:30-19 Nuortennurkassa

Kerhotoiminnasta vastaa vuonna 2020 vs. nuorisotyönohjaaja Julia Lakkapää (044 752 1236 / julia.lakkapaa@evl.fi)

Nuoria kirkossa kuva Sanna Krook