nuoria ruohikolla iloisena

Nuorille

Nuori, tule mukaan!

Seurakuntamme nuorisotyö järjestää monenlaista toimintaa. Tule rohkeasti kokeilemaan kaikkea, mikä kiinnostaa!

Lisää tietoa löydät seurakunnan nuorisotyön omilta sivuilta www.nuorisonurkka.fi.

KESÄKERHOT

Ilmoittaudu koululaisten kesäkerhoihin

1-2 –luokkalaisille

3.-7.6. klo 10-14 Koti-Pietilässä, kirkonkylällä

10.-14.6. klo 10-14 Vanamossa, Tupos

Hinta 12€. Sisältää ruokailun. Kerhossa leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, pelaillaan, hiljennytään ja vietetään mukavia lomapäiviä yhdessä aikuisten ohjaajien seurassa. (Eskarin päättäneitä emme valitettavasti vielä voi ottaa mukaan.)

3-6 –luokkalaisille

5.-7.6. klo 15-17 Vanamossa, Tupos

5.-7.6. klo 15-17 Koti-Pietilässä.

3-6 –luokkalaisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhossa liikutaan, askarrellaan, leikitään, pelataan, kokataan, hiljennytään ja ollaan kaikkien kavereita. Ohjaajina nuoria kerhonohjaajia.

LEIRIT

Siikajoen Selviytyjät – leirit Törmälän tilalla Siikajoella

8-10 –vuotiaille 18.-20.6. Hinta 40€.

11-14 –vuotiaille 30.7.-2.8. Hinta 50€.

Vain yhdessä selviydymme! Tällä leirillä kaikki pysyvät mukana! Ohjelmaa aina pulmallisista tehtävistä Raamatun selviytyjiin. Leirimaksuun on mahdollista saada taloudellista avustusta. Lisätietoja Marialta. Ilmoittaudu Siikajoen selviytyjät – leirille

Kesän toimintaan ilmoittaudutaan 1.-17.5. www.liminganseurakunta.fi.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Maria Pohjola 044-7521236.

Nuoria kirkossa kuva Sanna Krook
Kuva: Sanna Krook