Virkatodistuksen tilaaminen

Kun tarvitset virkatodistusta, voit tilata sen lomakkeella tai soittaa kirkkoherranvirastoon p. 044 7521 220. Olet myös tervetullut asioimaan paikan päälle. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti, to ja pe klo 9-15 ja ke klo11-18.

-> Tilaa virkatodistus

Hinnat

Kirkkoherranvirastossa voit maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla (laskutuslisä 5,50€).

Virkatodistukset

Perusmaksu 9 €
Manuaalisesti laaditut virkatodistukset esim. sukuselvitykset ja todistukset, joihin haetaan tietoja vanhoista kirkonkirjoista. 30 €
Täydellinen sukuselvitysvirkatodistus Limingan seurakunnan jäsenenä kuolleesta henkilöstä ja hänen perillisistään (ns. Kirdi-todistus) 45 €

Sukututkimus

Sukututkimukset tilataan kirjallisesti. Liitteeksi aina kopio rekisteriselosteesta.

Perusmaksu (sis. ensimmäinen 30 min. työtä) 45 €
Lisämaksu (seuraavat alkavat 30 min.) 20 €
Asiakkaan itse omatoimisesti kirkkoherranvirastossa tekemä sukututkimus on rajoitetusti mahdollista. (Varmista mielellään etukäteen puhelimitse). Rekisteriseloste esitettävä. Maksuton

Muut maksut

Laskutus asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen 5,50 €
Maksullisen todistuksen postitus ja/tai laskutus 5,50 €

Postiennakkolähetykset sekä postitus ja laskutus ulkomaille todellisten posti- ja pankkimaksujen mukaan.