Pappilantie 6 , 91900 Liminka

Saliin mahtuu 90-130 henkeä pöytäjärjestyksestä riippuen. Keittiössä ruoka- ja kahviastiasto 150 hengelle, tiskikone uuni, kippikattilat, kahvinkeitin, kylmiöt.

Varaukset kirkkoherranvirastosta.

Wi-Fi

Pappilantie 6, 91900 Liminka

PERUTTU! Koko kansan aamupuuro

Aamupuuro aloittaa, jos koronaohjeistukset sen sallivat. Tarkista asia tarvittaessa Piialta.

Kaikille suunnattu euron aamupala katetaan vapaaehtoisten voimin. Mukana diakoni Piia Pengerkoski p.044 7521 243.

Pappilantie 6, 91900 Liminka

PERUTTU Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

OMAISHOITAJIEN VERTAISTUKIRYHMÄ
Ryhmä on tarkoitettu kaikille omaistaan kotona tai laitoksessa hoitaville. Ryhmään voi tulla tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Katja Sangi ja diakoniatyöntekijä Heini Karhumaa.
Omaishoitajat, joilla ei ole kyytiä, saavat taksikyydityksen ryhmään neljän euron omavastuun hinnalla. Jos tarvitset kyytiä, soita Heinille p. 044 752 1226.

TOIMINNALLINEN RYHMÄ
muistisairaille, omaishoitajien vertaistukiryhmän kanssa samaan aikaan seurakuntatalolla.