ripari

Rippikoululaisille

Mikäli etsit yleistä tietoa Limingan seurakunnan rippikoulusta, haluat ilmoittautua rippikouluun tai tehdä ilmoituksen rippikoulun käymisestä muualla, siirry seurakunnan omille kotisivuille klikkaamalla TÄSTÄ

Täältä sen sijaan löydät näppärästi tietoa merkkien keräämisestä, ryhmien tärkeimmistä päivämääristä ja muusta. Rippikoulun Info-pankki siirtyy aikanaan tänne(??)

Tiedote!

Rippikoulumerkkien kerääminen siirtyy toistaiseksi digitaaliseksi. Voit kerätä merkkejä katsomalla jumalanpalveluksia striiminä ja vastaamalla muutamaan kysymykseen sen jälkeen, tai tulemalla mukaan Discordiin Pikseli-Nurkkaan viettämään nuorteniltaa verkossa. Läsnäolon todentamiseen annetaan ohjeet aina tapahtuman alussa. Merkit kirjataan työntekijöiden toimesta ylös ja tarkistetaan normaalisti kortin tarkistuksen yhteydessä. Voit kirjoittaa itse omaan korttiisi kaikki "etämerkit", jotta tiedät, montako merkkiä olet jo kerännyt.