Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

PERHEKERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 36 (1.-2.9.2020)

​​​​​

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin seurakuntatalolla ja keskiviikkoisin Koti-Pietilässä. (Voit valita perheellenne sopivamman kerhopäivän. Pyrimme tällä tavoin jakamaan kerholaisia kahdelle päivälle, etteivät kerhot paisu liian suuriksi. Koti-Pietilän tilat ovat rajalliset.)

Tupoksen perhekerho klo 9.30-11 keskiviikkoisin Vanamon Olohuoneessa (yläkerta).

nallet