Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Alueellisten koronasuositusten myötä päivä- ja perhekerhot tauolla 18.1.2021 saakka.

​​​​

​​​Kylän perhekerhot klo 9.30-11

Tiistaisin pappilassa.

Keskiviikkoisin Koti-Pietilässä

Tupoksen perhekerho klo 9.30-11 keskiviikkoisin Vanamon alakerran kerhotiloissa.

nallet