Rippikoulun infopankki

Kaikista alla olevista tilaisuuksista saat merkinnän rippikoulukorttiin. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumalistauksesta pitäisi löytyä kaikki merkkiin oikeuttavat tilaisuudet. Valitettavasti joskus joku tilaisuus saattaa kuitenkin puuttua. Nämä ohjeet toivottavasti auttavat, jos tilaisuus puuttuu listasta ja pohdit oikeuttaako se merkkiin.

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusmerkin saat kaikista messuista ja sanajumalanpalveluksista. Ainoastaan koulupäivän aikana olevasta koululaiskirkosta ei saa merkintää.

Muut tilaisuudet

Muut tilaisuudet -merkin saat ainakin:

• Seurakunnan nuortenillasta
  • Seurakunnan järjestämästä yhteislaulutilaisuudesta, esim. Kauneimmat joululaulut tms.
  • Seurakunnan järjestämästä konsertista (yleensä kirkossa)
  • Muusta seurakunnan tilaisuudesta, esim. lähetystilaisuus tms.
  • Osallistuessasi ristiäisiin, häihin tai hautajaisiin
  • Käymällä jonkin herätysliikkeen seuroissa. (Huom! Saman herätysliikkeen seuroista voi saada merkin vain kerran.)
  • Käymälla tutustumassa seurakunnan kuoron harjoituksissa tai partiossa. (Huom! Jos harrastat partiota tai seurakunnan kuoroa, voit saada korttiisi yhden merkin.)