Rippikoulun infopankki

Vuoden 2021 rippikouluihin  liittyvää tietoa löydät Rippikoulu Limingan seurakunnassa -osiosta.  Lisätietoa saat rippikoulusta vastaavalta papilta,  Matias Leskiseltä puh 044 752 1231  sähköposti matias.leskinen(at)evl.fi

 

Rippikoulupassi ja merkkien keräily

Infopankin kalenteriin päivittyy tapahtumia, joihin osallistumalla voit saada osallistumismerkin.   Korona-ajan kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa on mahdollista saada merkki nettilähetystä seuraamalla. 

Merkin saat näin:  1. avaa nettilähetys YouTubesta 2. avaa vastauslomake, jonka löydät tästä vähän alempaa 3. seuraa nettilähetys ja vastaile samalla lomakkeen kysymyksiin 4. lähetä lomake.  

Vastauksesi tarkastetaan ja sinulle lähetetään palautetta sähköpostiisi. 

Mistä saan merkkejä?

Viereisestä listasta näet seuraavat tapahtumat, joista saat rippikoulumerkin. Merkki kuitataan paikan päällä vastuussa olevalta seurakunnan työntekijältä. Jos merkki on mahdollista saada striimausta seuraamalla, seuraa lähetys alusta loppuun ja vastaa kysymyksiin ohjeen mukaan. Hyväksytyistä vastauksista työntekijä merkkaa merkin läsnäololistaan ja voit tällöin itse kirjoittaa omaan korttiisi, mihin olet osallistunut. Etämerkit tarkistetaan rippikoulukortin palauttamisen yhteydessä. 

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusmerkin saat kaikista messuista ja sanajumalanpalveluksista. Ainoastaan koulupäivän aikana olevasta koululaiskirkosta ei saa merkintää.

Muut tilaisuudet

Näiden merkkien tarkoitus on, että tutustut seurakunnan toimintaan laajasti. Hae merkit monipuolisesti erilaisista tapahtumista ja toiminnoista. Osaan toiminnoista on merkattu, mikäli ne voi käydä hakemassa korttiin vai kerran. Muista tapahtumista voi hakea useammankin merkin, mutta ei kuitenkaan niin, että kaikki viisi merkkiä ovat samoja.

Muut tilaisuudet -merkin saat ainakin:

  • Seurakunnan nuortenillasta
  • Osallistumisesta seurakunnan nuorten toimintaan, kuten palveluryhmään tai TGIT:seen (Näihin yleensä ennakkoilmoittautuminen). 
  • Seurakunnan järjestämästä yhteislaulutilaisuudesta, esim. Kauneimmat joululaulut tms.
  • Seurakunnan järjestämästä konsertista (yleensä kirkossa)
  • Muusta seurakunnan tilaisuudesta, esim. lähetystilaisuus tms.
  • Osallistuessasi ristiäisiin, häihin tai hautajaisiin
  • Käymällä jonkin herätysliikkeen seuroissa. (Huom! Kortissasi voi olla enintään 1 herätysliikkeen merkki!)
  • Käymällä tutustumassa seurakunnan kuoron harjoituksissa tai partiossa. (Jos harrastat partiota tai seurakunnan kuoroa, saat korttiisi siitä yhden merkin. Huom! Kortissasi voi olla enintään 1 partioon tutustuminen sekä 1 kuoron harjoitukset -merkki!)