Rippikoulun infopankki

Hei

Osallistumisrajoitukset ovat poistuneet ja seurakunnan toimintaan voi osallistua tulemalla paikanpäälle.

Rippikoululaiset eivät voi enää suorittaa jumalanpalvelukseen osallistumisen etämerkkejä vaan osallistumismerkin saa tulemalla kirkkoon.

Jos sinulta puuttuu myös muu tilaisuus - merkki, voit korvata sen osallistumalla jumalanpalvelukseen.

Seurakunnan verkkosivuilta valikosta " tapahtumat " löydät myös muita kesänajan tilaisuuksia, joista voit saada muu tilaisuus merkin.

Hyvää riparikesää!

Tulevat tilaisuudet ja jumalanpalvelukset

Klikkaa tilaisuutta lukeaksesi lisätietoja siitä.

Osaan tilaisuuksista on ennakkoilmoittautuminen!

Mistä saan merkkejä?

Tämän sivun kalenterista näet seuraavat tapahtumat, joista saat rippikoulumerkin. Merkki kuitataan paikan päällä vastuussa olevalta seurakunnan työntekijältä. Jos merkki on mahdollista saada striimausta seuraamalla, seuraa lähetys alusta loppuun ja vastaa kysymyksiin ohjeen mukaan. Hyväksytyistä vastauksista työntekijä merkkaa merkin läsnäololistaan ja voit tällöin itse kirjoittaa omaan korttiisi, mihin olet osallistunut. Etämerkit tarkistetaan rippikoulukortin palauttamisen yhteydessä.

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusmerkin saat kaikista messuista ja sanajumalanpalveluksista. Ainoastaan koulupäivän aikana olevasta koululaiskirkosta ei saa merkintää.

Muut tilaisuudet

Näiden merkkien tarkoitus on, että tutustut seurakunnan toimintaan laajasti. Hae merkit monipuolisesti erilaisista tapahtumista ja toiminnoista. Osaan toiminnoista on merkattu, mikäli ne voi käydä hakemassa korttiin vai kerran. Muista tapahtumista voi hakea useammankin merkin, mutta ei kuitenkaan niin, että kaikki muu-merkkit ovat samoja.

Muut tilaisuudet -merkin saat ainakin:

• Seurakunnan nuortenillasta
  • Osallistumisesta seurakunnan nuorten toimintaan, kuten palveluryhmään tai TGIT:seen (Näihin yleensä ennakkoilmoittautuminen).
  • Seurakunnan järjestämästä yhteislaulutilaisuudesta, esim. Kauneimmat joululaulut tms.
  • Seurakunnan järjestämästä konsertista (yleensä kirkossa)
  • Muusta seurakunnan tilaisuudesta, esim. lähetystilaisuus tms.
  • Osallistuessasi ristiäisiin, häihin tai hautajaisiin
  • Käymällä jonkin herätysliikkeen seuroissa. (Huom! Kortissasi voi olla enintään 1 herätysliikkeen merkki!)
  • Käymällä tutustumassa seurakunnan kuoron harjoituksissa tai partiossa. (Jos harrastat partiota tai seurakunnan kuoroa, saat korttiisi siitä yhden merkin. Huom! Kortissasi voi olla enintään 1 partioon tutustuminen sekä 1 kuoron harjoitukset -merkki!)
Kuvassa pappi kaataa ehtoollista