Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyö on seurakunnan työmuoto, jonka toiminta on suunnattu 6-14-vuotiaille esi- ja koululaisille. Varkkatyö tarjoaa lapsille mukavaa ja kehittävää tekemistä vapaa-ajalle ja tukee koteja kristillisessä kasvatuksessa.

Varhaisnuorten kerhot 2021-2022

Seurakunta tarjoaa 1.-7. lk lapsille erilaisia kerhoja. Kerhoja pitävät koulutetut, nuoret kerhonohjaajat kirkonkylällä ja Tupoksessa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki seurakunnan kerhot ovat maksuttomia. Katso kerhokalenteri hieman alempana ja ilmoitta lapsesi mukaan sen alla olevalla lomakkeella.

Kerhoihin, joissa on vielä tilaa, saa tulla mukaan milloin vain! Täytäthän jokaiselle kerhoon tulevalle lapselle oman lomakkeen. Oman kerhon ohjaajien yhteystiedot jaetaan ensimmäisellä kerhokerralla. Lisätietoa kerhoista ja ilmoittautumisesta antaa nuorisotyönohjaaja Julia Lakkapää.

Kerhojen syyskaudelle on ilmoittautuminen käynnissä! Kerhoihin, joissa on vielä tilaa voi tulla tutustumaan myös ilmoittautumatta!
Syyskauden viimeinen kerhokerta on viikolla 50. Kevään aikataulut tiedotetaan kerhoissa talvella.

Sivu päivitetty viimeksi 8.10.2021

Kerhokalenteri syksy 2021-kevät 2022

Ilmoittautuminen on auki. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

>>Kirkonkylän kerhot

Kirkonkylän kerhot kokoontuvat Koti-Pietilässä, Rantatie 3.

MAANANTAINA Kokkikerho 4-6lk klo 17-19

TIISTAINA Kokkikerho 1-3lk klo 16-18
TÄYNNÄ!

KESKIVIIKKONA Tyttökerho 1-4lk klo 16-17
Tyttöjen ikioma kerho, jossa monipuolista ja hauskaa ohjelmaa joka kerralla. Kerhossa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan ja toisinaan myös leivotaan.

>>Tupoksen kerhot

Tupoksen kerhot kokoontuvat Vanamossa, Kauppakaari 1. Sisäänkäynti Salen päädyn ovesta.

MAANANTAINA Tyttökerho 3-5lk klo 17-19
Tyttöjen ikioma kerho, jossa tarjolla monipuolista tekemistä leivonnan, askartelujen ja erilaisten aktiviteettien muodossa.

KESKIVIIKKONA Kokkikerho 4-6lk klo 17-19

TORSTAINA Kokkikerho 1-3lk klo 16:30-18:30