Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyö on seurakunnan työmuoto, jonka toiminta on suunnattu 6-14-vuotiaille esi- ja koululaisille. Varkkatyö tarjoaa lapsille mukavaa ja kehittävää tekemistä vapaa-ajalle ja tukee koteja kristillisessä kasvatuksessa.

Varhaisnuorten kerhot 2021-2022

Seurakunta tarjoaa 1.-7. lk lapsille erilaisia kerhoja. Kerhoja pitävät koulutetut, nuoret kerhonohjaajat kirkonkylällä ja Tupoksessa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki seurakunnan kerhot ovat maksuttomia. Katso kerhokalenteri hieman alempana ja ilmoitta lapsesi mukaan sen alla olevalla lomakkeella.

Kerhoihin, joissa on vielä tilaa, saa tulla mukaan milloin vain! Täytäthän jokaiselle kerhoon tulevalle lapselle oman lomakkeen. Oman kerhon ohjaajien yhteystiedot jaetaan ensimmäisellä kerhokerralla. Lisätietoa kerhoista ja ilmoittautumisesta antaa nuorisotyönohjaaja Julia Lakkapää.

Kerhoihin, joissa on vielä tilaa voi tulla tutustumaan myös ilmoittautumatta!
Keväällä kerhot alkavat viikolla 3, eli 17.1. alkava viikko ja päättyvät viikolla 19, eli 9.5. alkava viikko.
Kerhoja ei ole hiihtolomalla (vk 10).

Varkkaleirit 2022

7-10-vuotiaiden leiri 21.-23.6.2022 Törmälässä, Siikajoella. 30€
11-14-vuotiaiden leiri 2.-5.8.2022 Törmälässä, Siikajoella. 40€

Ilmoittautuminen leireille 29.4.-5.6. sähköisellä lomakkeella.

Lastenleirien teemana on tänä vuonna "talentit", erilaiset kyvyt, taidot ja vahvuudet, jotka olemme Luojalta lahjana saaneet. Leikin, toiminnan ja konkreettisten havaintojen avulla tutustumme Raamatun kertomukseen palvelijoille uskotuista rahoista. Leirien ohjelma koostuu yhteisistä leikeistä, peleistä, askarteluista ja mukavasta yhdessä olosta. Leirimaksulla katetaan kuluja matkoista, majoituksesta (täyshoito) ja materiaaleista. Taloudellisissa syissä maksusta voi pyytää vapautusta tai alennusta, ole yhteydessä leirin ohjaajaan ennen leiriä. Leiriläiset on tapaturmavakuutettu leirin aikana.

Sivu päivitetty viimeksi 29.4.2022

Kerhokalenteri syksy 2021-kevät 2022

Ilmoittautuminen on auki. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

>>Kirkonkylän kerhot

Kirkonkylän kerhot kokoontuvat Pappilassa (Pappilantie 6). Sisäänkäynti oikean puoleisesta ovesta.

MAANANTAINA Seikkailukerho 1-4lk klo 15:30-16:30
UUSI KERHO!
Seikkailukerhossa on monipuolista ohjelmaa! Seikkaillaan mm. ulkoillen, askarrellen ja kokkaillen kerholaisten toiveiden mukaan.

MAANANTAINA Kokkikerho 4-6lk klo 17-19
TÄYNNÄ!

TIISTAINA Kokkikerho 1-3lk klo 16-18
TÄYNNÄ!

KESKIVIIKKONA Tyttökerho 1-4lk klo 16-17
Tyttöjen ikioma kerho, jossa monipuolista ja hauskaa ohjelmaa joka kerralla. Kerhossa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan ja toisinaan myös leivotaan.

>>Tupoksen kerhot

Tupoksen kerhot kokoontuvat Vanamossa, Kauppakaari 1. Sisäänkäynti Salen päädyn ovesta.

MAANANTAINA Tyttökerho 3-5lk klo 17-19
Tyttöjen ikioma kerho, jossa tarjolla monipuolista tekemistä leivonnan, askartelujen ja erilaisten aktiviteettien muodossa.

KESKIVIIKKONA Kokkikerho 4-6lk klo 17-19

Kirkonpenkeillä koululaisten reppuja.