Päiväkerho

Tiistai/keskiviikko 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukemista. Lähtökohtana on kasteopetus, joka tukee perheiden kristillistä kasvatusta.

Päiväkerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, hiljennytään ja tutustutaan Raamatun ihmeelliseen maailmaan Taivaan Isän sylissä. Kerhon lomassa vietetään tietysti myös eväshetki.

Päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. 

 

 

Seikkailukerho

Maanantaisin 4-5-vuotiaille

Seikkailukerho on toiminnallinen päiväkerho 4-5-vuotiaille. Kerhossa mm. ulkoillaan, liikutaan, tehdään retkiä, seikkaillaan luonnossa, hiljennytään ja vietetään eväshetki.

Kerho kokoontuu Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa. 4-5-vuotiaille järjestetään päiväkerhomahdollisuus 2 kertaa viikossa, joten lapsi saa käydä päiväkerhon lisäksi myös tässä seikkailukerhossa, tai halutessaan voi valita pelkästään tämän kerhon. 

 

 

Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Kerhomaksu on 24e/lukukausi, seuraavalta sisarukselta 20e. Vapaita paikkoja voit kysellä lastenohjaajilta.

Kerhot jatkuvat viikolla 2 (10.1.2022 alkaen).

Autot
Tupoksen Vanamon leikkipiha