Päiväkerho

Kirkon varhaiskasvatuksen tehtävänä on tukea lapsen ja hänen perheensä kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Lähtökohtana on kirkon kasteopetus sekä vanhempien tukeminen heidän kristillisen kasvatuksen tehtävässään.

 

Päiväkerho 3-5-vuotiaille

Kerhossa puuhaillaan kaikenlaista kivaa; mm. leikitään, liikutaan, musisoidaan, ulkoillaan, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. Kokoontuu Tupoksen Vanamossa ja Koti-pietilän kontissa 2h.

 

Seikkailukerho 4-5-vuotiaille

Seikkailukerho on toiminnallinen päiväkerho 4-5-vuotiaille (17-18-syntyneet). Kerhossa mm. leikitään, liikutaan, musisoidaan, seikkaillaan luonnossa, askarrellaan, hiljennytään ja vietetään eväshetki. Teemme retkiä lähipuistoihin sekä keväällä teemme retken Oulun Vauhtipuistoon. Kokoontuu Tupoksen Vanamossa ja Koti-pietilän kontissa 2,5h.

4-5-vuotiailla (17-18-syntyneet) on mahdollisuus osallistua sekä päiväkerhoon että seikkailukerhoon.

 

 

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksen Vanamossa. Kerhot ovat maksuttomia ja ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Lisätietoja ja vapaita kerhopaikkoja voit kysellä tuija.mourujarvi@evl.fi 044-7521230.

Autot
Tupoksen Vanamon leikkipiha