rippikoulualboja

Ryhmien aikataulut

Rippikouluryhmät on tiedotettu 26.9. tekstiviestillä rippikoululaisille ja sähköpostilla huoltajille.

  • TALVI la 5.11. klo 12-15 ja su 6.11. klo 10-13
  • KESÄ 1 la 3.12. klo 12-15 ja su 4.12. klo 10-13
  • KESÄ 2 la 17.12. klo 12-15 ja su 18.12. klo 10-13
  • KESÄ 3 la 14.1. klo 12-15 ja su 15.1. klo 10-13
  • KESÄ 4 la 21.1. klo 12-15 ja su 22.1. klo 10-13
  • KESÄ 5 Ryhmää ei muodostettu

Ensimmäisessä tapaamisessa jaetaan ryhmät muut kokoontumisajat ja rippikoulukortti kotiseurakuntaan tutustumisjaksoa varten sekä Raamattu.

Opetukset

Jokaiselle ryhmälle kuuluu kolme ryhmän yhteistä ennakko-opetusta: 1) Aloitusviikonloppu (la ja su), 2) Musiikki-, diakonia- ja lähetysopetus ja 3) Kirkkoseikkailu. Opetukset ovat kaikille pakollisia ja niistä ei saa seurakuntaan tutustumismerkkiä, ellei niihin sisälly messu! 

Seurakuntaan tutustumisjakso

Tarkoittaa rippikoulukorttia, johon kerätään 8 merkkiä (4 jumalanpalvelusta + 4 muuta merkkiä). Tilaisuudet voi valita melko vapaasti ja Info-pankista näet seuraavat tulossa olevat tapahtumat.

Muut ryhmän yhteiset kokoontumiset

Ennen leirijaksoa järjestetään vanhempainilta huoltajille, leiri-info sekä leirin starttipäivä. Vanhempainilta ja leiri-info sisältävät asiaa leirijaksosta, valokuvauksesta sekä konfirmaatiosta ja jälkimmäisenä mainitussa jaetaan leirikirje. Starttipäivä on usein leiriä edeltävä päivä, jolloin jo käynnistellään leirifiilistä ja orientoidutaan siihen, päivä sisältää ryhmäytymistä ja yhteisiä työskentelyjä.

Aikataulut ryhmittäin

Aikataulut julkaistaan pienellä viiveellä siitä, kun ryhmän aloitusviikonloppu on ollut. Aikataulut ovat pdf-tiedostoja, jotka voi klikata auki ja tarvittaessa tulostaa kotona. Aikataulu on hyvä kiinnittää johonkin näkyvälle paikalle, kuten jääkaapin oveen, jotta sitä muistaa seurata. Jos rippikoululainen ei pääse johonkin tilaisuuteen, tulee sen korvaamisesta sopia ryhmän ohjaajien kanssa. 

Talvi-ryhmän aikataulu.pdfLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Rippikoululaisen henkilötietolomake

Rippikoululaisen tulee täyttää huoltajansa kanssa henkilötietolomake ja palauttaa se oman ryhmän työntekijöille mahdollisimman hyvissä ajoin ennen leiriä. Henkilötietolomakkeella kartoitetaan nuoren terveydentilaa ja muita tietoja, jotka vaikuttavat leirillä oloon. Esimerkiksi oppimisen tuentarpeista, koulukiusaamisesta, mielenterveyden haasteista tai kodin erilaisista hankalista tilanteista (avioero, asumusero tai läheisen kuolema) ovat asioita, joissa nuori voi tarvita enemmän tukea ja ymmärrystä leirin ohjaajilta. Henkilötietolomake on luottamuksellinen, niitä käsittelee vain kyseisen leirin henkilökunta ja lomakkeet tuhotaan konfirmaation jälkeen. 

Mikäli lomake on mennyt hukkaan, voit tulostaa sen alapuolelta. Jos kotoa ei löydy tulostinta voi kysytyt tiedot kirjoittaa itse paperille. Huoltajan tulee allekirjoittaa paperi.

piirretty kuva rippikoululaisista albat päällä

Seuraa meidän leirien menoa

  @limingan_seurakunnan_nuoret