Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla

Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla

Aapin Areena

Eräpartiolippukunta Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla ja historiikkikirjan julkaisutilaisuus pidetään sunnuntaina 6.5.2018 klo 12 alkaen "Aapin areenalla", Limingan kulttuuripuistossa museoalueella.

Juhla alkaa sanajumalanpalveluksella, jonka toimittaa Markku Tölli.
Ohjelma jatkuu partiohenkisellä juhlalla, jossa juhlapuheen pitää Veikko "Veke" Pehkonen, Hopeasusi nro 136.
Juhlan päätyttyä otetaan yhteiskuva lippukunnasta.
Kaikille tarjotaan lopuksi kakkukahvit!
Juhlatilaisuudessa on myynnissä Niittykärppien historiikkikirja hintaan 30€ (mielellään tasaraha mukaan!).
Aktiiviniittykärpät kokoontuvat seurakuntatalolla erillisen ohjeistuksen mukaan klo 11:15 ja marssivat yhdessä Areenalle.
Onnittelujen vastaanotto alkaa klo 11.
Mahdolliset muistamiset pyydämme osoittamaan Limingan Partiotyön Tuen tilille, Limingan OP FI08 5233 0820 0076 54, josta ne ohjataan lippukunnan toiminnan tukemiseen.

Olette sydämellisesti tervetulleita juhlaamme!

Limingan kirkko

Taizé-preijeri

Taizé-lauluja, raamatunlukua, rukousta ja hiljaisuutta sisältävä meditatiivinen rukoushetki.

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville, mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin.

kierrätystori

Torilta löytyy vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ym. tavaraa, jota voit hakea tarpeesi mukaan ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa ylimääräistä, hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa. Emme ota vastaan sähkölaitteita.