Esikko ryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille

Esikko ryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille. Vauvat, äidit ja myös isät mukaan!

Keskustelemme perhe-elämän muutoksista, jaksamisesta ja tulevaisuudesta. Samalla tutustumme toisiin samassa tilanteessa oleviin perheisiin. Vetäjinä varhaisen tuen perhetyöntekijä Jessica Heikkinen ja diakoni Ritva Sassali. Ennakkoilmoittautuminen.

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voitte tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.

Tupoksen Vanamo

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu Vanamon olohuoneessa, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).

Koti-Pietilä

Koko perheen yhteinen kerho, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita. Kirkonkylällä perhekerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin, voit tulla sinä päivänä joka sopii teille paremmin.