Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla

Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla

Aapin Areena

Eräpartiolippukunta Limingan Niittykärppien 50-vuotisjuhla ja historiikkikirjan julkaisutilaisuus pidetään sunnuntaina 6.5.2018 klo 12 alkaen "Aapin areenalla", Limingan kulttuuripuistossa museoalueella.

Juhla alkaa sanajumalanpalveluksella, jonka toimittaa Markku Tölli.
Ohjelma jatkuu partiohenkisellä juhlalla, jossa juhlapuheen pitää Veikko "Veke" Pehkonen, Hopeasusi nro 136.
Juhlan päätyttyä otetaan yhteiskuva lippukunnasta.
Kaikille tarjotaan lopuksi kakkukahvit!
Juhlatilaisuudessa on myynnissä Niittykärppien historiikkikirja hintaan 30€ (mielellään tasaraha mukaan!).
Aktiiviniittykärpät kokoontuvat seurakuntatalolla erillisen ohjeistuksen mukaan klo 11:15 ja marssivat yhdessä Areenalle.
Onnittelujen vastaanotto alkaa klo 11.
Mahdolliset muistamiset pyydämme osoittamaan Limingan Partiotyön Tuen tilille, Limingan OP FI08 5233 0820 0076 54, josta ne ohjataan lippukunnan toiminnan tukemiseen.

Olette sydämellisesti tervetulleita juhlaamme!

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho. Tervetuloa aikuiset, joilla on päivisin aikaa. Koululaisilla syysloma kerhosta.

Vaalipaneeli

Kirkkoherranvaalin vaalipaneeli. Paneelissa mukana kaikki ehdokkaat: Riitta Valtokari, Pekka Tuomikoski ja Saila Karppinen. Paneelin juontaa päätoimittaja Sauli Pahkasalo.