lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

KAUDELLE 2020-21 PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN on päättynyt. Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä lastenohjaajilta.

Päiväkerhot 2015-2017-syntyneille. Aloittaessaan kerhon lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta, jolloin hän pääsee kerhoon mikäli paikkoja on vapaana. Mikäli lapsesi täyttää syksyn 2020 aikana kolme voit ilmoittaa hänet jo valmiiksi kerholistoille. Ilmoitamme syntymäpäivän lähettyvillä onko kerhopaikkoja vapaana. Kerhot kokoontuvat kirkonkylän Koti-Pietilässä ja Tupoksen Vanamossa, 3-4-vuotiaille kerran viikossa ja 5-vuotiaille kaksi kertaa viikossa.

Toivomukset otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Voit esittää toiveen aamu- tai iltapäiväryhmästä sekä haluaisitko lapsesi mieluummin oman ikäisten ryhmään vai sisarusryhmään. Kerhoryhmät muodostamme kesän aikana. Kerholaisille lähetetään kerhokirje elokuun alussa sähköpostitse. Kerhot alkavat viikolla 36.

Lisätietoja: Tuija Mourujärvi 044-752 1230.

Koulutielle siunaaminen elokuussa

Koulutielle siunaaminen järjestetään elokuussa 2020 koulujen alkamisen lähettyvillä.  Laulullisen ja iloisen tilaisuuden kohokohtana on koulutielle siunaaminen.  Ekaluokalla aloittavat saapuvat tilaisuuteen kummin, vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen saattamana. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

omenapuu
Koti-Pietilän kerhotila