nuoria ruohikolla iloisena

Nuorille

Nuori, tule mukaan!

Seurakuntamme nuorisotyö järjestää monenlaista toimintaa. Tule rohkeasti kokeilemaan kaikkea, mikä kiinnostaa!

Lisää tietoa löydät seurakunnan nuorisotyön omilta sivuilta www.nuorisonurkka.fi.

Varhaisnuorten kesäleirit

Kesällä 2020 järjestetään kaksi lastenleiriä.

Pienten (8-10-vuotiaat) päiväleiri pidetään seurakuntatalon pihapiirissä 16.-18.6. klo 10-15.
Päiväleiri on ilmainen ja päivät sisältävät lämpimän lounaan.

Seikkailu Siikajoella (11-14-vuotiaat) leiri pidetään Siikajoella Törmälän tilalla 30.-3.7. Lähtö seurakuntatalon pihalta tiistaina klo 11. Leirin hinta 50€ sis. kuljetukset, majoitukset ja ruokailut. Leirimaksuun voi hakea vapautusta taloudellisin perustein.

Ilmoita lapsesi leireilemään 3.6. mennessä!

Varhaisnuorten kerhot

Seurakunta tarjoaa 1.-6. lk lapsille erilaisia kerhoja. Kerhoja pitävät koulutetut 15-18-vuotiaat nuoret kerhonohjaajat kirkonkylällä ja Tupoksessa. Pääsääntöisesti kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki seurakunnan kerhot ovat maksuttomia.

Kerhotoiminta starttaa jälleen syksyllä 2020!

Nuoria kirkossa kuva Sanna Krook
Kuva: Sanna Krook