Limingan kunnan ja seurakunnan jouluavustukset 2019

Limingan kunnan sosiaalipalvelut ja seurakunnan diakoniatyö jakavat yhdessä MLL:n ja SPR:n sekä yksityisten lahjoittamia pieniä taloudellisia avustuksia marraskuun lopulla.

Voit hakea avustusta, jos asut Limingassa. Päätökset avustusten jakamisesta tehdään yhteistyötiimissä hakemusten perusteella ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Avustuksia on käytettävissä rajallinen määrä, joten hakemuksen jättäminen ei välttämättä oikeuta avustuksen saamiseen.

Täyttämällä tämän lomakkeen haet jouluavustusta sekä suostut siihen, että tietosi tallentuvat jouluavustusrekisteriin. Rekisterin tiedot poistetaan kun avustukset on jaettu. Lomake on avoinna 25.11.2019 asti.

EU-RUOKAJAKO

Syksyn EU-ruokajako oli to 3.10.19.

Jaosta jäi yli ruokakasseja, jotka toimitettiin diakoniatoimistolle.

Voit kysellä EU-ruokaa diakoniatyöntekijöiltä.

Taloudellinen avustaminen

Diakoniatyö on varannut pienen summan taloudelliseen avustamiseen vähävaraisille. Pääasiassa avustuksia jaetaan maksusitoumuksina ruoan ostoon. Jos koet tarvitsevasi apua, ota suoraan yhteys diakoniatyöntekijään.

Jos haluat lahjoittaa seurakunnan diakoniatyölle, otamme mielellään vastaan lahjakortteja kauppoihin ja palveluihin.

TIEDOTE 8.8.2019

Taloudellisen avustamisen myöntämiskäytäntö muuttuu Limingan seurakunnassa

Limingan seurakunnan diakoniatyö avustaa vähävaraisia, pieniä summia, myös taloudellisesti. Pääasiassa avustuksia jaetaan maksusitoumuksina ruoan ostoon.

Avustusten myöntämiskäytäntö muuttuu 2.9.2019 alkaen. Jatkossa avustushakemukset käsitellään kerran viikossa (keskiviikkoisin) taloudellisen avun tiimissä ja päätöksistä ilmoitetaan hakijoille. Avustuksia ei enää myönnetä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Keskittämällä varmistamme taloudellisen avun tasavertaisen jakautumisen tarvitsijoille

Vuoden 2019 Yhteisvastuuvaroista avustuksia liminkalaisille opiskelijoille

Limingan seurakunnan diakoniatyö myöntää 16-23 -vuotiaille ensimmäistä toiseen asteen tutkintoa suorittaville opiskelijoille avustusta opiskelukustannuksiin, esim. kirjoihin tai opiskelutarvikkeisiin. Avustusta myönnetään vain liminkalaisille ja harkinnanvaraisesti.

Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseen mihin haet avustusta, tiedot taloudellisesta tilanteesta sekä tarkat yhteystiedot. Liitteenä tulee olla opiskelutodistus oppilaitoksesta.

Hakemukset toimitetaan 31.10.2019 mennessä

sähköpostitse ritva.sassali@evl.fi tai sanna.mettovaara@evl.fi

tai kirjeitse Limingan seurakunta/diakoniatyö Pappilantie 6 91900 Liminka

Kierrätystori

on avoinna 22.8. - 5.12.19

maanantaisin klo 17.30 -19 sekä

torstaisin klo 9.30 - 12

Voit hakea kierrätystorilta ilmaiseksi vaatetta, kenkiä, liinavaatteita, leluja, astioita ym.

Voit myös tuoda hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa kiertoon.

Etsimme kierrätystorille uusia vapaaehtoisia!

Jos haluat antaa pari tuntia viikossa aikaasi, ota yhteyttä!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai marika.kamps@evl.fi

Ruokajakelu ja euron aamupuuro

vapaaehtoiset kattavat Limingan seurakuntatalolle

joka torstai aamu euron aamupalan klo 9.00 - 10.30.

Syksyn puurot alkavat to 22.8..

Puurolle ovat tervetulleita kaikki!

Ruokajakelu vähävaraisille alkaa klo 10.00 seurakuntatalolla.

Jaamme aamulla kaupoista kerättyä vanhaksi menossa olevaa ruokaa niin kauan kun tavaraa riittää.

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai marika.kamps@evl.fi

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto

Limingan seurakunnassa toimii useampia diakoniatyöntekijöitä. He ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joko sairaanhoitajia tai sosionomeja peruskoulutukseltaan. Jos koet elämäntilanteesi haastavaksi, sinulla on kriisi tai haluat muuten keskustella, voit varata ajan soittamalla diakoniatyöntekijälle. Joissakin tapauksissa pystymme myös antamaan pieniä taloudellisia avustuksia.

Yhteystiedot:       Marika Kamps p. 044 7521 243

Heini Karhumaa p. 044 7521 226

1.9.19 alk. parilliset vkot: Ritva Sassali p. 044 7521 227, myös parisuhdeneuvonta! ,lomalla: 27.7. - 25.8

1.9.19 alk. parittomat vkot: Sanna Mettovaara p. 040 752 0085

Ruokajakelua muualla:

Maanantaisin klo 18.00 jaetaan

ilmaiseksi kauppojen lahjoittamaa ruokaa

ViaDia Oulun toimesta, osoite: Kauppakatu 6, Liminka.

Limingan vapaaehtoiset jakavat kauppojen lahjoittamaa ylijäämäruokaa

perjantaisin klo 11.00 osoitteessa Kauppakatu 6, Liminka.

(entinen Skopixin tila).

Kirkon kuvapankki / Sanna Krook