Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto

Limingan seurakunnassa toimii useampia diakoniatyöntekijöitä. He ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joko sairaanhoitajia tai sosionomeja peruskoulutukseltaan. Jos koet elämäntilanteesi haastavaksi, sinulla on kriisi tai haluat muuten keskustella, voit varata ajan soittamalla diakoniatyöntekijälle. Tapaamisen voi sopia joko toimistolle tai kotiin.

Yhteystiedot:       Marika Kamps p. 044 7521 243, kirkonkylä

Piia Pengerkoski p. 044 7521 226, kirkonkylä

parilliset vkot: Ritva Sassali p. 044 7521 227, Tupos (kesäloma: 10.8. - 17.9.2020)

parittomat vkot: Sanna Mettovaara p. 040 752 0085, Tupos

Saavuthan diakonian vastaanotolle ilman flunssaoireita. Jos Sinulla ilmenee vähäisiäkin flunssaoireita, niin soita etukäteen. Vastaanotolla emme kättele.

Taloudellinen avustaminen

Diakoniatyö on varannut pienen summan taloudelliseen avustamiseen vähävaraisille. Pääasiassa avustuksia jaetaan maksusitoumuksina ruoan ostoon. Jos koet tarvitsevasi apua, ota suoraan yhteys diakoniatyöntekijään. Avustushakemukset käsitellään kerran viikossa (keskiviikkoisin) taloudellisen avun tiimissä ja päätöksistä ilmoitetaan hakijoille. Avustuksia ei enää myönnetä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Kierrätystori

Avoinna

tiistaisin klo 18 - 20 sekä

torstaisin klo 9.30 - 12

Voit hakea kierrätystorilta ilmaiseksi vaatetta, kenkiä, liinavaatteita, leluja, astioita ym.

Voit myös tuoda hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa kiertoon.

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai marika.kamps@evl.fi

Ruokajakelu ja euron aamupuuro

Aamupuuro aloittaa syksyllä to 27.8.

Vapaaehtoiset kattavat Limingan seurakuntatalolle

joka torstai aamu euron aamupalan klo 9.00 - 10.30.

Puurolle ovat tervetulleita kaikki!

HUOM: puuroa EI ole 15.10 ja 29.10!

Lisätietoja p. 044 7521 243 tai marika.kamps@evl.fi

Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin