Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kirkonkylällä ja Tupoksessa. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhoissa ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

PERHEKERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 36 (1.-2.9.2020)

​​​​​​​Pesethän kätesi niin kerhoon tullessa kuin lähtiessä. Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta ja hygieniasta. Tule kerhoon vain terveenä.

​​​​​

Kylän perhekerhot klo 9.30-11 tiistaisin ja keskiviikkoisin seurakuntatalolla. (Voit valita perheellenne sopivamman kerhopäivän. Pyrimme tällä tavoin jakamaan kerholaisia kahdelle päivälle, etteivät kerhot paisu liian suuriksi.)

Tupoksen perhekerho klo 9.30-11 keskiviikkoisin Vanamon alakerran kerhotiloissa.

nallet