Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakunnan toimintaa poikkeuskeväänä 

18.3.2021 15.50

”Onnellisia ne, jotka saavat voimansa sinusta,
ne, jotka kaipaavat pyhälle matkalle.
Kun he kulkevat vedettömässä laaksossa,
sinne puhkeaa virvoittava lähde,
ja sade antaa heille siunauksensa.” (Ps.84). 


Pyrimme jatkamaan seurakunnan toimintaa myös pandemia-aikana sikäli kuin se on mahdollista. Tämän mahdollistaa mm. nykyaikainen striimauskalusto, jolla tilaisuudet saadaan välitettyä. Esimerkkinä yhteisvastuukonsertti 17.3.2021 klo 18 Limingan seurakunnan YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tule kuulolle! 


Jatkamme jumalanpalvelustoimintaa myös pandemia-aikana. Paastonaika merkitsee nyt tavallistakin suurempia kieltäymyksiä, kun emme pääse totuttuun tapaan yhdelle koolle. Kirkolliset toimitukset pyritään hoitamaan henkilörajoitusten sallimissa puitteissa.
Kannattaa seurata ilmoittelua Rauhantervehdyksessä ja nettisivuillamme. Myös messua on mahdollista viettää pari kertaa kuussa nk. jälkiviettona, josta tarkemmat ohjeet ilmoituksissa. 


Maaliskuu ja paastonaika menee pitkälti poikkeusoloissa, jotka jatkunevat myös huhtikuussa. Pääsiäinen tuo kuitenkin valon: Kristus on ylösnoussut! Tätä näköalaa tähyilemme jo nyt, samoin kuin pandemia-ajan loppumista ja yhdelle koolle pääsemistä.  


Aika näyttää, toteutuuko toivomme ennemmin vai myöhemmin. Sitä ennen olemme seurakunnan toiminnassa pitkälti etäyhteyksien varassa. Tarvittaessa voit varata diakonia-ajan tai soittaa virastoon tai työntekijöillemme mieltäsi painavissa asioissa. Käytäthän maskia ja olethan etukäteen virastoon yhteydessä, mikäli asiointisi edellyttää virastossa käyntiä. 


Lapsi- ja perhetyön, nuorisotyön, pappien ja diakonian osalta voit olla niin ikään yhteydessä työntekijöihimme ja luottamushenkilöihimme. Minäkin olen tavattavissa joka viikko pappilassa. 


Siunattua paastonaikaa! Hyvää tulevaa pääsiäistä ja sen jälkeistä aikaa! 


Yhteistyöterveisin Pekka Tuomikoski, kirkkoherra, p. 044-7521222