Limingan seurakunta hakee nuorisotyön kesätyöntekijää

17.2.2021 12.13

Nuorisotyön kesätyöntekijä Limingan seurakuntaan

Limingan seurakunta hakee nuorisotyön kesätyöntekijää leirityöhön ajalle 1.6.–15.8.2021. Työtehtäviin kuuluu kahden varhaisnuorten leirin ja kahden rippileirin suunnittelu ja toteutus osana työntekijäporukkaa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat rippikoulujen konfirmaatiot sekä muita mahdollisia nuoriso- ja varhaisnuorisotyön tapahtumia.

Edellytämme hakijalta omatoimisuutta, yhteistyötaitoja, sekä kykyä ottaa vastuuta leirin toteuttamisesta ja oppitunneista. Hakemuksissa katsotaan eduksi kirkon nuorisotyöntekijän opinnot, jotka ovat suoritettu tai loppuvaiheessa sekä kokemus leiri- ja rippikoulutyöstä. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Sähköiset hakemukset viimeistään 7.3. rippikoulutyön teologille Matias Leskiselle sähköpostiosoitteeseen matias.leskinen@evl.fi. HUOM! Hakuaikaa jatketaan 14.3. asti. Vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelo.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen.

Lisätietoja työnkuvasta voit kysyä Julia Lakkapäältä (044 752 1236). Huom. Koronapandemia voi vaikuttaa työtehtäviin ja työsuhteeseen.

Rippileirien ajankohdat ovat:

30.6.–6.7.