Koronatiedote 17.3.2020

20.3.2020 22.12

TIEDOTE 17.3. 2020

•    TÄMÄ TIEDOTE KORVAA AIKAISEMMAN TIEDOTTEEN.
•    Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse normaalina aikana.
•    Viikkotoiminta on toistaiseksi pysähdyksissä koronavirusepidemian vuoksi.
•    Jumalanpalveluselämä on järjestetty netin välityksellä.
•    Henkilömäärää (max. 10 hlöä) noudatetaan kaikessa kokoontumisessa.

Jumalanpalvelukset toimitetaan Limingassakin sanajumalanpalveluksena niin, että ne välitetään seurakuntalaisille verkon välityksellä. Jumalanpalvelusten seurakunta muodostuu etäyhteyksin osallistuvista seurakuntalaisista.
Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset ovat kirkon hengellisen elämän sydän, ja kirkkolain mukaan ne kuuluvat seurakunnan lakisääteisiin tehtäviin.

Limingan kirkko on auki hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten videoidun jumalanpalveluksen jälkeen vähintään kaksi tuntia. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Hiljentymisen ja rukouksen mahdollistaminen myös ovat tärkeä osa kirkollista elämää. Tässäkin asiassa huomioimme 10 henkilön maksimimäärän. Sama koskee myös mm. kasteita ja hautajaisia.

Jumalanpalveluksen lisäksi pohditaan mahdollisuutta lähettää Limingan seurakunnan kotisivujen kautta muuta hartausohjelmaa, mistä sivustolle tulee erilliset linkit. Kannattaa seurata web-sivustojamme sekä face-sivujamme. Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa vapaasti yhteyttä:

”Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6:23).
Siunattua paastonaikaa myös poikkeusolojen aikana!

Pekka Tuomikoski, Limingan seurakunnan kirkkoherra
p. 044-7521222, pekka.tuomikoski@evl.fi