Seurakuntavaalien tulos

Limingassa äänestys oli yhtä aktiivista kuin ennenkin. Kristillisten Perusarvojen Puolesta ehdokaslista sai läpi 12 ehdokasta ja Katse ehdokaslista 11 ehdokasta.

Limingan seurakuntavaalissa äänesti 1276 seurakuntalaista, joista 91 oli 16-17-vuotiaita. Äänestysprosentti vaalissa oli 23,73 % Viisi vaalilippua hylättiin.

Kirkkovaltuustoon vaalissa valittiin:
Kristillisten Perusarvojen Puolesta ehdokaslistalta: Tanja Hietala, Jenni Hintsala, Matti Jääskeläinen, Kaisu Karhumaa, Liisa Karhumaa, Maria Koivukangas, Miika Korkiakoski, Juha Kurtti, Kalevi Nevala, Topias Rantala, Risto Sääskilahti ja Salla Timlin.

Katse ehdokaslistalta: Arja Ansamaa, Mari Ansamaa, Martti Junttola, Riikka Kilpeläinen, Esa Kojo, Jukka Maalo, Sirkka Puusaari, Juuso Raitio, Tiina Saukkoriipi-Haapala, Leena Tuuri ja Kerttu Weissenfelt.

Varajäseniksi nimettiin ehdokkaat seuraavassa järjestyksessä:
Kristillisten Perusarvojen Puolesta ehdokaslistalta: Arna Sorvoja, Mirja-Liisa Vuokila, Jouni Kuisma ja Minna Väisänen.
Katse ehdokaslistalta:
Heino Rantala, Anu Jounio, Riikka Haverinen, Santeri Lempinen, Eila Maalismaa, Ritva Laitinen, Jaakko Korteniemi, Päivi Kairento, Petteri Paananen ja Kauko Simuna.

Pöytäkirja vaalien tulosten vahvistamisesta valitusosoituksineen on nähtävillä Limingan kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina 21.11.–21.12.2022.

Vaalituloksista tarkemmin seurakuntavaalien nettisivuilla

21.11.2022 14.30