Kirkkoneuvoston päätöksiä 17.11.2022

Limingan pappilassa pitämässään kokouksessa kirkkoneuvosto mm. valitsi seurakuntaan diakoniatyöntekijän, valmisteli asioita kirkkoneuvostolle ja nimesi valmiustoimikunnan.

Limingan seurakunnan kirkkoneuvosto kokoontui vuoden 12. kokoukseensa torstaina 17.11.2022 vs. kirkkoherra Eeva Mertaniemen johdolla. Kokouksen pöytäkirja päätettiin pitää yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa 19.12.2022 saakka.

Kokouksessa kirkkoneuvosto

• valitsi diakonian virkaan Piia Pengerkosken (varalle Anja Sivulan)
  • myönsi Hanna Korrille eron kanttorin virasta, mutta totesi, että kuorotoiminta seurakunnassa jatkuu yhtä laajana kuin ennenkin
  • päätti partiotyön ja varhaiskasvatuksen väistötiloista
  • vahvisti työntekijöiden koulutussuunnitelmat
  • valmisteli asioita kirkkovaltuuston päätettäväksi
  • totesi kirkkovaltuuston päätösten lainvoimaisuuden
  • vahvisti vuoden 2023 kolehtisuunnitelman
  • nimesi valmiustoimikunnan
  • otti tiedoksi erinäisiä asioita

Kirkkoneuvosto valmisteli kokouksessaan myös seurakunnan talousarviota esitettäväksi kirkkovaltuustolle. Talousarvio kuitenkin herätti niin laajaa keskustelua, että asian loppuun saattamiseksi päätettiin pitää vielä yksi kirkkoneuvoston kokous.

18.11.2022 15.40