Lähetyssihteerin työsuhde haettavana

27.7.2022 08.41

Limingan seurakunnassa on haettavana lähetyssihteerin toistaiseksi voimassa oleva ( 50% ) työsuhde

Limingan seurakunta on vireä ja nuorekas yhteisö, jossa on noin 8 500 jäsentä. Liminka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien keskellä lakeudella, avaran taivaan alla. Itsenäinen seurakuntamme kuuluu Limingan rovastikuntaan ja seurakunnassamme on 22 vakituista työntekijää.

Etsimme seurakuntaamme lähetyssihteeriä, jolla on innostusta ja motivaatiota lähetystyön kehittämiseen seurakunnassamme.

Lähetyssihteerin tehtäviin kuuluu:

• lähetystapahtumien suunnittelu ja organisointi yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa
  • lähetyskasvatus ja osallistuminen rippikoulutyöhön
  • yhteydenpito nimikkolähettien ja eri lähetysjärjestöjen kanssa
  • johtokunnan sihteerin tehtävät
  • lähetystyön varainhankinnasta vastaaminen

Tehtävään hakijalle luetaan eduksi lähetyssihteerin koulutus ja kirkollisen toimintakentän tuntemus. Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hengellistä työnäkyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja ohjaustaitoja. Viestintä ja some- taidot ovat osa työtehtävän menestyksellistä hoitamista. Työalalla toimii työparina lähetystyöstä vastaava teologi.

Työsuhde täytetään 1.10.22. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa toimiessa myös rikosrekisteriote.

Hakemukset ja CV osoitetaan Limingan seurakunnan kirkkoneuvostolle ja ne toimitetaan sähköisesti sähköpostiin : eeva.mertaniemi@evl.fi 29.8.22 mennessä.

Hakijan on varauduttava saapumaan haastatteluun 31.8.22

Tiedustelut: