Toiminnallinen ilta kaikenikäisille

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa kaikenikäiset omaistaan tai läheistään hoitavat yhteiseen maksuttomaan tapahtumaan. Tule viettämään mukavaa aikaa yhdessä läheisen tai koko perheen kanssa.
OHJELMASSA
- Ruokailu klo 16.-17.00 välisenä aikana. Voit saapua sinulle sopivaan aikaan nauttimaan herkullisesta maksuttomasta ateriasta.
- Pihalla seikkailuratoja ja toiminnallista ohjelmaa eri toimijoiden puolesta.
Mukaan ovat tervetulleita myös entiset omaishoitajat sekä omaishoitajat, jotka eivät saa omaishoidontukea.
Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen ma 26.8. mennessä www.liminganseurakunta.fi tai Heini Karhumaa p. 044 752 1226.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oulun seudun omaishoitajien, Limingan kunnan, Limingan vammaisneuvoston, Limingan nepsylasten vertaistukiryhmän, Oulun seudun ADHD-yhdistys ry:n, Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n, ODL:n mieliluontoon -hankkeen, LC Kultasirkkujen ja muiden toimijoiden kanssa.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille