10-SYNTTÄRIT

la 24.9. klo 12.00 – 14.30
10-synttäreiden mainos

10-synttärit seurakuntatalolla klo 12

Tilaisuus on avoin kaikille 2012 syntyneille, liminkalaisille lapsille. Lapsen mukana voi tulla yksi aikuinen. Tilaisuus alkaa seurakuntalon pihapiiristä klo 12, jossa erilaisia toimintapisteitä. Pukeudu sään mukaan, olemme paljon ulkona! Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta mikäli lapsella on vaikeita allergioita tai erikoisruokavalio, toivomme niistä ennakkotietoa to 15.9. mennessä Julialle sähköpostiin julia.tyynela@evl.fi. Synttäreiden lopuksi annettava lahja sisältää paperipäällysteisiä karkkeja, muffinin sekä pillimehun, tuotteet ovat laktoosittomia.
Tapahtuma sisältää lapsille suunnatun hartauden ja juhlat päättyvät Taika-Petterin lämminhenkiseen esitykseen! Petteri on monitaituri, jolta luonnistuu mm. vatsastapuhuminen, jonglööraus ja beat-boxaus! Näitä taitoja saattaa päästä myös opettelemaan itse!
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 14.30

Huomioithan, ettei seurakuntatalon pihan parkkipaikka ole käytössä synttäreiden aikana, vaan autot tulee jättää vastapäätä olevalle sorakentellä! Suosittelemme saapumaan paikalle pyörällä tai kävellen, mikäli se on mahdollista.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille