Lakeuden laulajien kesäkonsertti

Limingan kirkko

Lakeuden yksinlaulajat ovat laulajaporukka, joka on järjestänyt yksinlaulukonsertteja joulukuusta 2021 alkaen. Ryhmän tavoitteena on omalta osaltaan olla monipuolistamassa ja rikastuttamassa Lakeuden alueen musiikkitarjontaa.

Lakeuden yksinlaulajiin kuuluu toistakymmentä laulun opiskelijaa ja ystävää. Laulajia ovat säestäneet Mika Kotkaranta (urut) ja Johanna Simonen (piano).
Ohjelmistossa on monipuolisesti klassista musiikkia aina kansanlauluista ja virsistä liedeihin ja aarioihin.

Lakeuden yksinlaulajien seuraava konsertti pidetään Limingan kirkossa 22.6. klo 19. Konsertissa esiintyvät Paula Kinnunen, Liisa Louhisalmi, Saana Kyllönen, Sarianna Uusitalo, Paula Airaksinen, Johanna Simonen, Juliaana Katainen, Keijo Laurila, Markku Pitkälä, Samu Vanhala ja Henrik Ahola.

Konserttiin on vapaa pääsy.

• Musiikki Musiikki