Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaitten toiminnallinenryhmä

OMAISHOITAJIEN VERTAISTUKIRYHMÄ
kokoontuu kerran kuussa, maanantaisin, klo 13.30-15 seurakuntatalolla, Pappilantie 6. Ryhmä on tarkoitettu kaikille omaistaan kotona tai laitoksessa hoitaville. Ryhmään voi tulla tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Katja Sangi ja diakoniatyöntekijä Piia Pengerkoski.
Omaishoitajat, joilla ei ole kyytiä, saavat taksikyydityksen ryhmään neljän euron omavastuun hinnalla. Jos tarvitset kyytiä, soita Piialle p. 044 752 1226.

TOIMINNALLINEN RYHMÄ
muistisairaille, omaishoitajien vertaistukiryhmän kanssa samaan aikaan seurakuntatalolla. Ohjaajana Maarit Lampela Muistiluotsista ja vapaaehtoinen.

Tervetuloa.