Kesäkahvila

Tupoksen Vanamo

Avoin kesäkahvila kaikenikäisille. Ohjelmassa lapsille leikkiä, aikuisille teemallinen porinatuokio sekä yhteinen hiljentyminen lopuksi. Mukana seurakunnan diakoniatyöntekijöitä. Tervetuloa! Tuo ystäväsikin.

Limingan kirkko

Satakielen laulun joulukonsertti - Juhlimaan tulkaa!

Juhlimaan tulkaa! -joulukonsertissa kauniit hengelliset joululaulut saavat sävyjä niin jazzista kuin kansanmusiikistakin. Raikkaat sovitukset vievät herkistä tunnelmista joulun ilosanoman riemuun. Saara Kalliopuska (laulu, puhaltimet)
Heikki Kalliopuska (kitara)

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Jäämme joulutauolle.
Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.