Jumalanpalvelus verkkolähetyksenä

Limingan kirkko

Pyhän Hengen odotus. Liturgina Pekka Tuomikoski, avustavana pappina Olli Seikkula.

Rippikoululainen. Osallistu jumalanpalvelukseen seuraamalla nettilähetys alusta loppuun saakka. Oheisen linkin kautta pääset Limingan seurakunnan youtube-kanavalle, johon jumalanpalvelus striimataan suorana. Lähetys alkaa muutaman minuutin ennen jumalanpalveluksen alkua.

Lue alla olevat kysymykset jo ennen jumalanpalveluksen alkua. Vastaa niihin heti jumalanpalveluksen päätyttyä ja lähetä vastauksesi samantien sähköpostilla jumalanpalveluksen liturgille osoitteeseen pekka.tuomikoski@evl.fi

Huom! Jumalanpalvelus on katsottava suorana ja vastaukset lähetettävä puolen tunnin sisällä jumalanpalveluksen päättymisestä!

1. Mikä on/oli jumalanpalveluksen liturginen väri?
2. Montako kynttilää palaa/paloi alttarilla?
3. Mikä on/oli jumalanpalveluksen aihe?
4. Mitä saarnassa sanottiin? Mitä jäi mieleen? - kolme pointtia
5. Minkä asioiden ja keiden ihmisten puolesta rukoiltiin yhteisessä esirukouksessa?
6. Vietettiinkö jumalanpalveluksessa ehtoollista?
7. Mikä oli paras virsi? - mitkä sanat jäivät erityisesti mieleesi?
8. Mitä erityistä tai tavallisesta jumalanpalveluksesta poikkeavaa oli tässä jumalanpalveluksessa (sen lisäksi, että se toimitettiin netin välityksellä)?
9. Mitä uutta opit jumalanpalveluksesta tänään?
10. Mikä on nimesi ja rippikouluryhmäsi?

Tästä pääset Limingan seurakunnan Youtube-kanavalle