Siivouspäivä ja kahvila kierrätystorilla

Lahjoita torille se, mitä et enää tarvitse tai hae ilmaiseksi vaatteita, astioita, leluja ym. Vintin yläkerrassa palvelee Yhteisvastuukahvila päivän ajan.
Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps p. 0447521243

Kierrätys on tätä päivää, siksipä valtakunnallisena siivouspäivänä kannattaa tuulettaa kaappeja ja tuoda ylimääräiset tavarat seurakunnan kierrätystorille.
Torilta tavaroita tarvitsevat voivat noutaa niitä ilmaiseksi. Torilta löytyy vaatteita, liinavaatteita, verhoja, astioita, kenkiä, leluja ym. kirjoja tai sähköleitteita emme pysty ottamaan vastaan.

Seurakuntakerho

Laulamme yhdessä kansanlauluja kanttori Hanna Korrin säestyksellä. Hartauden pitää Markku Välimäki. Mukana myös diakoni Piia Pengerkoski.

Osaon Joutsensali

Celeste- nuorten kuoro

Limingan seurakunnan nuorisokuoro Celeste. Harjoitukset Osaon Joutsensalissa.

Tähdet

Limingan seurakunannan Tähdet-kuoro. Harjoitukset keskiviikkoisin srk-talolla klo 17-18 (Pappilantie 6).