Taizé-preijeri

Limingan kirkko

Meditatiivisia Taizé-lauluja, pyhiä tekstejä, rukousta ja hiljaisuutta.

Rippikoululainen, saat merkin osallistumalla ja seuraamalla koko lähetyksen alusta loppuun instalivessä (limingan_seurakunnan_nuoret). Preijerin päätyttyä vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä ne instagramin viesteissä. Saadaksesi merkin sinun pitää seurata preijeri suorana ja lähettää vastauksesi puolen tunnin sisällä sen päättymisestä.

1. Miten meni preijerin toisen laulun sanat?

2. Mitä laulettiin psalmin kertosäkeessä?

3. Mitä preijerissä luetussa raamatuntekstissä sanottiin? Kirjoita vastaukseesi yksi mieleesi jäänyt asia.

(Hiljaisuuden aikana pohdi tuota raamatunkohtaa mielessäsi: 1) mitä se kertoo sinulle Jumalasta/Jeesuksesta, 2) mitä se opettaa sinusta/meistä ihmisistä suhteessa Jumalaan/Jeesukseen, 3) mitä sinun pitäisi tehdä tuon kohdan valossa suhteessa toisiin ihmisiin.)

4. Millä sanoilla alkoi preijerin viimeinen laulu?

5) Miten kuvailisit preijeriä, jos joku kysyisi sinulta, mikä/millainen taizé-preijeri on? Kerro vähintään kolme asiaa.

6. Montako laulua preijerissä laulettiin?
a) vähemmän kuin 5
b) 5-10