Pitkäperjantain jumalanpalvelus verkkolähetyksenä

Limingan kirkko

Jumalan Karitsa. Liturgina Markku Välimäki, kanttorina Mika Kotkaranta

Rippikoululainen. Osallistu jumalanpalvelukseen seuraamalla nettilähetys alusta loppuun saakka. Oheisen linkin kautta pääset Limingan seurakunnan youtube-kanavalle, johon jumalanpalvelus striimataan suorana. Lähetys alkaa viisi minuuttia ennen jumalanpalveluksen alkua.

Lue alla olevat kysymykset jo ennen jumalanpalveluksen alkua. Vastaa niihin heti jumalanpalveluksen päätyttyä ja lähetä vastauksesi sähköpostilla jumalanpalveluksen liturgille osoitteeseen markku.valimaki@evl.fi

1. Mikä on/oli jumalanpalveluksen liturginen väri?
2. Montako kynttilää palaa/paloi alttarilla?
3. Mikä on/oli jumalanpalveluksen aihe?
4. Mitä saarnassa sanottiin? Mitä jäi mieleen? - kolme pointtia
5. Minkä asioiden ja keiden ihmisten puolesta rukoiltiin yhteisessä esirukouksessa?
6. Vietettiinkö jumalanpalveluksessa ehtoollista?
7. Mikä oli paras virsi? - mitkä sanat jäivät erityisesti mieleesi?
8. Mitä erityistä tai tavallisesta jumalanpalveluksesta poikkeavaa oli tässä jumalanpalveluksessa (sen lisäksi, että se toimitettiin netin välityksellä)?
9. Mitä uutta opit jumalanpalveluksesta tänään?
10. Mikä on nimesi ja rippikouluryhmäsi?

Limingan seurakunnan youtube-kanavalle pääset tästä