Valokuvaus. Otetaan kerhossa ryhmäkuva. Mahdollisuus varata yksityiskuviin aika Skopixilta.

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Koti-Pietilä

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Tupoksen Vanamo

Seurakuntakerho

Laulamme yhdessä kansanlauluja kanttori Hanna Korrin säestyksellä. Hartauden pitää Markku Välimäki. Mukana myös diakoni Piia Pengerkoski.