Nuttujen neulontailta

Oletko miettinyt, että mitä ovat mm. Etiopiaan toimitettavat nutut? Tule tutustumaan ja opettelemaan nuttujen neulomista. Tarjolla iltateet.

Voit jatkossa neuloa nuttuja vaikka Neulekahvilassa tai kotosalla.
Nähdään!

Lähetystyön kautta toimitamme valmiit nutut maailmalla oleville pienokaisille. Tarkemmat ohjeet nuttujen neulomiseen löytyy seurakunnan nettisivuilta kevättalven aikana.

Lisätietoja lähetyssihteeri Sanna Mettovaara p. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi

Limingan kirkko

Satakielen laulun joulukonsertti - Juhlimaan tulkaa!

Juhlimaan tulkaa! -joulukonsertissa kauniit hengelliset joululaulut saavat sävyjä niin jazzista kuin kansanmusiikistakin. Raikkaat sovitukset vievät herkistä tunnelmista joulun ilosanoman riemuun. Saara Kalliopuska (laulu, puhaltimet)
Heikki Kalliopuska (kitara)

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Jäämme joulutauolle.
Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.