Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Vertaisryhmän ohjaajina sairaanhoitaja Liisa Mettovaara ja diakoniatyöntekijä Piia Pengerkoski. Toiminnallista ryhmää ohjaa Juulia Mourujärvi ja Annikki Salmela. Limingan seurakunnan alueella asuvien henkilöiden, jotka ei taloudellisista, tai muista syistä johtuen pääse omin kyydein ryhmään, on mahdollista saada kyytiseteleitä. Setelillä voi maksaa meno- ja/tai paluukuljetuksen. Saattaja pääsee mukaan veloituksetta. Kyytiseteleissä on 4€ omavastuu/suunta, mutta taloudellisin perustein niitä on mahdollista saada myös ilman omavastuuta. Seteleiden myöntäminen katsotaan tapauskohtaisesti. Kyytiseteleitä voi kysyä Piia Pengerkoskelta p. 044 752 1226.

Lämpimästi tervetuloa ryhmiin.

Seurakuntakerho

Laulamme yhdessä kansanlauluja kanttori Hanna Korrin säestyksellä. Hartauden pitää Markku Välimäki. Mukana myös diakoni Piia Pengerkoski.

Raamattu tutuksi

Osaon Joutsensali

Naiskuoro Minka

Naiskuoro Minka laulaa pääosin uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan uusia laulajia mukaan.