Isoäidinneliöt tutuksi

Limingan kirjaston monitoimitila Liminganraitti 5

Jämälangoista ja langanpätkistä valmistuu näppärästi isoäidinneliöitä. Opetellaan yhdessä mitä kaikkea neliöistä voikaan valmistaa. Ota mukaan virkkuukoukku, lankaa ja innostunutta mieltä.
Samalla voit tutustua Limingan seurakunnan Neulekahvilan toimintaan.
Nähdään!

Tilaisuuden järjestää Limingan seurakunnan lähetystyö

Varaamme mukaan jonkin verran lankaa ja virkkuukoukkuja.
Voit tehdä neliöitä ja/tai niistä valmistettuja tuotteita omaksi iloksi tai lahjoittaa niitä seurakunnan lähetystyölle. Otamme niitä vastaan ympäri vuoden. Laitamme seurakunnan nettisivuille tarkempia ohjeita tammikuussa 2020.

Lisätietoja lähetyssihteeri Sanna Mettovaara p. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Tule tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja ja diakoniatyöntekijä.
Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä samaan aikaan.
Jos tarvitset kyytiä, ole yhteydessä Heini-diakoniin viimeistään samana aamuna klo 10 mennessä. Puh. 0447521226. Taksikyydin omavastuu 5€.

Seurakuntakerho

Alkuhartaus Eeva Mertaniemi. Sen jälkeen muuta mukavaa ohjelmaa. Kahvi- ja välipalatarjoilu klo 13. Ei ilmoittautumista.