Isoäidinneliöt tutuksi

Limingan kirjaston monitoimitila Liminganraitti 5

Jämälangoista ja langanpätkistä valmistuu näppärästi isoäidinneliöitä. Opetellaan yhdessä mitä kaikkea neliöistä voikaan valmistaa. Ota mukaan virkkuukoukku, lankaa ja innostunutta mieltä.
Samalla voit tutustua Limingan seurakunnan Neulekahvilan toimintaan.
Nähdään!

Tilaisuuden järjestää Limingan seurakunnan lähetystyö

Varaamme mukaan jonkin verran lankaa ja virkkuukoukkuja.
Voit tehdä neliöitä ja/tai niistä valmistettuja tuotteita omaksi iloksi tai lahjoittaa niitä seurakunnan lähetystyölle. Otamme niitä vastaan ympäri vuoden. Laitamme seurakunnan nettisivuille tarkempia ohjeita tammikuussa 2020.

Lisätietoja lähetyssihteeri Sanna Mettovaara p. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi

Limingan kirkko

Satakielen laulun joulukonsertti - Juhlimaan tulkaa!

Juhlimaan tulkaa! -joulukonsertissa kauniit hengelliset joululaulut saavat sävyjä niin jazzista kuin kansanmusiikistakin. Raikkaat sovitukset vievät herkistä tunnelmista joulun ilosanoman riemuun. Saara Kalliopuska (laulu, puhaltimet)
Heikki Kalliopuska (kitara)

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Jäämme joulutauolle.
Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.