Hyvänmielen päiväkahvit, mielenterveyskuntoutujien ryhmä

ryhmä on avoin, eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 sekä esh Maire Taikina-Aho p. 050 430 2023

Ryhmä on suunnattu kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Olemme tehneet pieniä retkiä mm. Ouluun ja Escurial-eläinpuistoon. Sen lisäksi olemme käyneet tutsutumassa Taide-opeiton näyttelyyn keväällä sekä vanhaan Liminkaan oppaan johdolla. Ohjelmassa on mm. bingoa, tietovisaa, elokuvan katsomista ja askartelua.

Muu kuin seurakunnan tila

Niittypirtin kerho

Niittypirtillä. Kahvitarjoilu.

Muu kuin seurakunnan tila

Niittypirtin hartaus

Niittypirtin hartaus ja kahvit

Neulekahvila

Onko neuletyöt päättelemättä tai haluaisitko rauhoittua tekemään käsitöitä mukavassa seurassa? Tule Neulekahvilaan, jossa tarjolla myös iltateet sekä hiljentymishetki.