Hyvänmielen päiväkahvit, mielenterveyskuntoutujien ryhmä

ryhmä on avoin, eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 sekä esh Maire Taikina-Aho p. 050 430 2023

Ryhmä on suunnattu kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Olemme tehneet pieniä retkiä mm. Ouluun ja Escurial-eläinpuistoon. Sen lisäksi olemme käyneet tutsutumassa Taide-opeiton näyttelyyn keväällä sekä vanhaan Liminkaan oppaan johdolla. Ohjelmassa on mm. bingoa, tietovisaa, elokuvan katsomista ja askartelua.

Niittypirtin joulujuhla

Limingan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Limingan kirkko

Paimenten matka Betlehemiin

Raikas ja laulullinen joulukuvaelma, joka sopii kaiken ikäisille. Mukana seurakunnan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön tiimit, muusikkona Hanna. Lämpimästi tervetuloa.