Palleroparkki

Tupoksen Vanamo

1-6-vuotiaille liminkalaisille lapsille. Voit tuoda lapsesi hoitoon ja nauttia hetken omasta ajasta. Parkissa leikitään, lauletaan, pelaillaan, jne. Lapsia hoitavat Limingan seurakunnan lastenohjaajat.

Ilmoittautuminen Tuijalle 044-7521230 saman viikon torstaihin mennessä. Pienet eväät mukaan.

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.