Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.

Lämpimästi tervetuloa omaishoitajat, läheiset ja entiset omaishoitajat.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Tule tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja ja diakoniatyöntekijä.
Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä samaan aikaan.
Jos tarvitset kyytiä, ole yhteydessä Heini-diakoniin viimeistään samana aamuna klo 10 mennessä. Puh. 0447521226. Taksikyydin omavastuu 5€.

Limingan kirjaston monitoimitila Liminganraitti 5

Isoäidinneliöt tutuksi

Jämälangoista ja langanpätkistä valmistuu näppärästi isoäidinneliöitä. Opetellaan yhdessä mitä kaikkea neliöistä voikaan valmistaa. Ota mukaan virkkuukoukku, lankaa ja innostunutta mieltä.
Samalla voit tutustua Limingan seurakunnan Neulekahvilan toimintaan.
Nähdään!

Tilaisuuden järjestää Limingan seurakunnan lähetystyö

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.