Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla

Lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Lisätietoja: lähetyssihteeri Sanna Mettovaara p. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Tule tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja ja diakoniatyöntekijä.
Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä samaan aikaan.
Jos tarvitset kyytiä, ole yhteydessä Heini-diakoniin viimeistään samana aamuna klo 10 mennessä. Puh. 0447521226. Taksikyydin omavastuu 5€.

Limingan kirjaston monitoimitila Liminganraitti 5

Isoäidinneliöt tutuksi

Jämälangoista ja langanpätkistä valmistuu näppärästi isoäidinneliöitä. Opetellaan yhdessä mitä kaikkea neliöistä voikaan valmistaa. Ota mukaan virkkuukoukku, lankaa ja innostunutta mieltä.
Samalla voit tutustua Limingan seurakunnan Neulekahvilan toimintaan.
Nähdään!

Tilaisuuden järjestää Limingan seurakunnan lähetystyö

Seurakuntakerho

Alkuhartaus Eeva Mertaniemi. Sen jälkeen muuta mukavaa ohjelmaa. Kahvi- ja välipalatarjoilu klo 13. Ei ilmoittautumista.