Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

III: MEIDÄT ON TARKOITETTU VAHVISTUMAAN JA UUDISTUMAAN

Ihmisen elämä ja voimat ovat parhaimmillaankin hyvin rajalliset. Kaikki meissä itsessämme on lopulta ehtyvää.

Halki Raamatun kulkee ajatus elämämme uudistumisesta. Tähän kuuluu se, että Jumala haluaa olla läsnä elämässämme. Henkilökohtaisesti ja läheisesti. Hänen läsnäolonsa ja mahdollisuutensa meidän elämässämme ylittävät sen, mitä olemme omassa varassamme. Se vahvistaa meitä kohtaamaan elämän haasteita, velvoitteita ja koettelemuksia.

Mille suhde Jumalaan perustuu? Millaisesta yhteydestä on kyse? Mitä Jeesuksen lupaus Pyhän Hengen lähettämisestä ja tehtävästä elämässämme pitävät sisällään? Kuka Pyhä Henki on, mitä hän vaikuttaa ja miten hän toimii? Mitä hänen läsnäolonsa ja voimansa on arjessamme?

Raamattuopetussarjan viimeinen osa 4.5.2020 klo 18.

Limingan kirkko

Päiväkoulun ja kesä5 -ryhmien opetus

Opetusta messussa olemisesta ja ehtoolliselle osallistumisesta.

Limingan kirkko

Pyhä on 3. sunnuntai loppiaisesta, jonka aiheena on Jeesus herättää uskon.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Tule tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja ja diakoniatyöntekijä.
Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä samaan aikaan.
Jos tarvitset kyytiä, ole yhteydessä Heini-diakoniin viimeistään samana aamuna klo 10 mennessä. Puh. 0447521226. Taksikyydin omavastuu 5€.