Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Ilmoittautuminen on päättynyt

Juhlaan kutsutaan kaikkia seurakunnan vapaaehtoisia viettämään mukavaa iltaa hauskan ohjelman ja vatsan täytteen parissa. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta sähköisellä lomakkeella, kirkkoherranvirastoon soittamalla tai sähköpostilla marika.kamps(at)evl.fi. 19.11.2019 mennessä.

Ohjelmassa pääsemme seuraamaan maatila eläMÄÄ Kempeleläisen Nuojuan teatteripajan kanssa. Lisäksi työntekijät tarjoilevat pientä naurunaihetta sekä vatsantäytettä kattavan iltapalan muodossa.
Olitpa sitten YV-kerääjä, Jumalanpalvelusryhmän jäsen, sukankutoja, pullanleipoja tai muuhun työhön osallistuva, olet sydämellisesti tervetullut hauskaan yhteiseen illanviettoon.
Muistathan ilmoittautua ajoissa ja ilmoittaa myös ruoka-allergiasi!

Limingan kirkko

Satakielen laulun joulukonsertti - Juhlimaan tulkaa!

Juhlimaan tulkaa! -joulukonsertissa kauniit hengelliset joululaulut saavat sävyjä niin jazzista kuin kansanmusiikistakin. Raikkaat sovitukset vievät herkistä tunnelmista joulun ilosanoman riemuun. Saara Kalliopuska (laulu, puhaltimet)
Heikki Kalliopuska (kitara)

Neulekahvila

Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Jäämme joulutauolle.
Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.