Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Juhlaan kutsutaan kaikkia seurakunnan vapaaehtoisia viettämään mukavaa iltaa hauskan ohjelman ja vatsan täytteen parissa. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta sähköisellä lomakkeella, kirkkoherranvirastoon soittamalla tai sähköpostilla marika.kamps(at)evl.fi. 19.11.2019 mennessä.

Ohjelmassa pääsemme seuraamaan maatila eläMÄÄ Kempeleläisen Nuojuan teatteripajan kanssa. Lisäksi työntekijät tarjoilevat pientä naurunaihetta sekä vatsantäytettä kattavan iltapalan muodossa.
Olitpa sitten YV-kerääjä, Jumalanpalvelusryhmän jäsen, sukankutoja, pullanleipoja tai muuhun työhön osallistuva, olet sydämellisesti tervetullut hauskaan yhteiseen illanviettoon.
Muistathan ilmoittautua ajoissa ja ilmoittaa myös ruoka-allergiasi!

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho. Tervetuloa aikuiset, joilla on päivisin aikaa. Koululaisilla syysloma kerhosta.

Aamupuuro

Vapaaehtoiset kattavat euron maksavan aamupalan kaikille, tervetuloa syömään ja juttelemaan