Hyvänmielen päiväkahvit, mielenterveyskuntoutujien ryhmä

ryhmä on avoin, eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps p. 044 7521 243 sekä esh Maire Taikina-Aho p. 050 430 2023

Ryhmä on suunnattu kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Olemme tehneet pieniä retkiä mm. Ouluun ja Escurial-eläinpuistoon. Sen lisäksi olemme käyneet tutsutumassa Taide-opeiton näyttelyyn keväällä sekä vanhaan Liminkaan oppaan johdolla. Ohjelmassa on mm. bingoa, tietovisaa, elokuvan katsomista ja askartelua.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Tule tapaamaan muita omaishoitajia, jakamaan kokemuksia sekä löytämään uusia voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Kahvitarjoilu. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmässä mukana sairaanhoitaja ja diakoniatyöntekijä.
Muistisairaiden toiminnallinen ryhmä samaan aikaan.
Jos tarvitset kyytiä, ole yhteydessä Heini-diakoniin viimeistään samana aamuna klo 10 mennessä. Puh. 0447521226. Taksikyydin omavastuu 5€.

Limingan kirjaston monitoimitila Liminganraitti 5

Isoäidinneliöt tutuksi

Jämälangoista ja langanpätkistä valmistuu näppärästi isoäidinneliöitä. Opetellaan yhdessä mitä kaikkea neliöistä voikaan valmistaa. Ota mukaan virkkuukoukku, lankaa ja innostunutta mieltä.
Samalla voit tutustua Limingan seurakunnan Neulekahvilan toimintaan.
Nähdään!

Tilaisuuden järjestää Limingan seurakunnan lähetystyö

Seurakuntakerho

Alkuhartaus Eeva Mertaniemi. Sen jälkeen muuta mukavaa ohjelmaa. Kahvi- ja välipalatarjoilu klo 13. Ei ilmoittautumista.