Koti-Pietilä

Perhekerho on koko perheen yhteinen kokoontumispaikka, johon ovat tervetulleita lapset, vanhemmat, mummut ja papat.

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat, joskus mukana myös vierailijoita tai muita seurakunnan työntekijöitä.

Kylän kerhoista voit valita perheellenne sopivamman kerhopäivän. Pyrimme tällä tavoin jakamaan kerholaisia kahdelle päivälle, etteivät kerhot paisu liian suuriksi. HOX! Ethän tule samalla viikolla tutustumaan molempiin kerhoihin. Koti-Pietilän tilat ovat rajalliset.

Ala-Temmeksen kylätalo Jyväskyläntie 66 91930 Ala-Temmes

Kauneimmat joululaulut

Kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Limingan kirkko

Mukana Lakeuden huiluorkesteri.