Kierrätystorin Hulabaloo

Ilmoittaudu tästä

Kierrätystorin tuuletuspäivänä voit tulla tutustumaan toimintaan! Voit hakea ilmaiseksi vaatteita, astioita, kenkiä, leluja, liinavaatteita ym. Voit myös lahjoittaa edellämainittuja. Huonekaluja, kirjoja ja sähkölaitteita emme voi ottaa tällä hetkellä vastaan. Lisätietoja antaa diakonissa Marika Kamps 044 7521 243

Olisitko kiinnostunut osallistumaan kierrätystorin toimintaan? Etsimme uusia vapaaehtoisia mukaan, pariksi tunniksi viikossa järjestelemään hyllyjä ja auttamaan asiakkaita löytämään tarvitsemaansa. Voit kysellä lisää Marika Kamps:lta p. 044 7421 243 tai marika.kamps(at)evl.fi. Voit myös ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä.

Raamattuopetus Rakkauden voima

Ilkka Rytilahden raamattuopetuksen 3. osa "Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan".
Kolehti Kansanlähetyksen raamattukoulutustyölle.
Tervetuloa!

Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla

Lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Ommaiskahvila / Omaishoitajien vertaistukiryhmä ja muistisairaiden toiminnallinen ryhmä

Aiheena omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan Kuntoutus Oy. Paikalla myös Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Sekä ryhmissä käyneille jo tutuksi tulleet Liisa, Heini, Juulia ja Annikki.